۴ آذر ۱۴۰۲، ۲۰:۱۵
کد خبر: 85302608
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۷۷ درصد مردم استان مرکزی در شهرها ساکن‌ هستند

اراک- ایرنا - استاندار مرکزی گفت: ۷۷ درصد مردم این استان در شهرها ساکن هستند و ۴۰ درصد جمعیت شهرنشین استان متعلق به اراک است.

به گزارش ایرنا، فرزاد مخلص الائمه عصر شنبه در آیین معارفه شهردار کلانشهر اراک، افزود: با توجه به اینکه بیشتر مردم شهرهای استان مرکزی در شهر اراک مستقر هستند هر موفقیتی که در این شهر به دست آورده شود متعلق به تمام استان است.

وی ادامه داد: شهر اراک باید پیشران شهرهای استان مرکزی باشد و تحقق این مهم پیشرفت استان را به همراه دارد.

استاندار مرکزی خاطر نشان کرد: ۱۳ بند در ابلاغ حکم شهردار اراک توسط وزیر کشور مشخص شده که ۱۱ بند از مجموع این بندها برنامه پذیر بوده و برخی از آنها اکنون در این شهر در حال اجرا است.

مخلص الائمه گفت: نیاز است این بندها به عنوان دستور العمل سازمانی در دستور کار شهرداری اراک قرار گرفته و با کمک سایر دستگاه‌ها گام‌های بلندی برای توسعه و پیشرفت این شهر برداشته‌ شود.

وی ادامه داد: تمامی دستگاه‌های استان مرکزی و شهر اراک موظف هستند همکاری لازم را با شهرداری این شهر داشته‌ باشند.

استاندار مرکزی خاطرنشان کرد: امید است با حذف حاشیه‌ها و پرداختن به کارهای اصلی، اقدامات بزرگی در اراک انجام شود.

مخلص الائمه با اشاره به کتاب(۲ قرن با شهر اراک) گفت: همایش دویستمین سالگرد این شهر ۲۰ سال گذشته برگزار و مسائل و مشکلات این شهر در این کتاب احصا شده و در پایان این کتاب قطعنامه‌ای در ۲۱ بند صادر شده‌ است.

وی افزود: تاکنون ۲ تا سه بند این قطعنامه مورد توجه قرار گرفته و نیاز است بقیه این بندها نیز توسط شورای اسلامی کلانشهر و شهرداری اراک مورد بررسی قرار گیرد.

استاندار مرکزی افزود: اکنون در صورتی که دویست و بیستمین سالگرد اراک برگزار شود باید توجه شود که چه تعداد از این مشکلات کاهش یافته‌ است.

مخلص الائمه افزود: اقدامات شهرداری، استانداری و سایر دستگاه‌ها از دید مردم به دولت نسبت داده می شود و موفقیت دستگاه‌ها موفقیت نظام است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: شهرداری اراک در سال‌های گذشته پیشرفت‌های بسیاری داشته و اکنون نیز باید پیشرفت هرچه بیشتر شهر تلاش شود.

علی اکبر کریمی افزود: گره‌ها و مشکلات بزرگی در شهر اراک وجود دارد که از شهردار این شهر انتظار می رود در دوره مسئولیت با همکاری شورای اسلامی این مشکلات برطرف شود.

وی با تاکید بر ایجاد توسعه فضای شهری در اراک ادامه داد: طرح‌ جامع توسعه این شهر از مدت ۲۰ سال گذشته قفل شده و جای تنفس شهری برای این شهر وجود نداشته و در طرح جامع جدید شهر نیز این مهم مورد توجه قرار نگرفته‌ است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: برای توسعه شهر اراک در حوزه زمین مشکلاتی وجود دارد و این مهم موجب شده شهر اراک جزو چند شهر گران کشور در حوزه مسکن قرار گیرد.

کریمی افزود: اکنون برای دسترسی از شرق به غرب اراک مشکلاتی وجود دارد و طرح ۵۸ متری در دوره گذشته حذف و جایگزینی برای آن پیش بینی نشده‌ است.

وی افزود: تقویت فضای سبز در اراک ضروری بوده و ایجاد یک‌هزار هکتار فضای سبز در مدت ۱۵ سال گذشته برای این شهر پیش بینی شده بود که ۲۰۰ تا ۳۰۰ متر این مهم نیز محقق نشده‌ است.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی گفت: فضای سبز موجود در شهر اراک که در گذشته در کرهرود و سنجان وجود داشت نابود شده و باید در زمینه ایجاد فضای سبز در اراک تلاش شود.

کریمی خاطر نشان کرد: طرح ویژه برای قنات ناصری و سنجان در شورای شهرسازی تصویب شده و این مهم نوید بخش آن است که فضای سبز این شهرستان حفظ و موجب توسعه فضای سبز می‌شود.

وی ادامه داد: در حوزه کاهش آلودگی هوا نیاز است زمینه افزایش استفاده از وسایل نقلیه عمومی افزایش یابد.

نماینده مردم اراک، کمیجان و خنداب در مجلس شورای اسلامی با یادآوری پیش بینی استفاده از ۱۰۰ هزار دستگاه وسیله نقلیه برقی در شهرهای کشور خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شهر اراک در ۳۰ سال گذشته جزو آلوده‌ترین شهرهای کشور و هفت شهر آلوده کشور قرار داشته و این شهرها اکنون از مترو و قطار شهری بهره مند شدند نیاز است شهر اراک نیز در اولویت استفاده از خودروهای برقی قرار گیرد.

کریمی اظهار کرد : با توجه به توسعه ساختار شهرداری اراک بروکراسی شدیدی اکنون در شهرداری این شهر حاکم بوده که نیاز است نظام اداری و چرخه کار شهرداری تسهیل شود.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک در این نشست گفت: در مدت ۲ سال گذشته اقدامات شورای اسلامی با کمک کارکنان شهرداری این شهر تحقق یافته‌ است.

داود قربانی افزود: ارتباط شهرداری با مجموعه‌های دیگر یک‌طرفه است و باید با بازتعریف این ارتباطات رشد و پیشرفت شهر محقق شود.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک گفت: در حوزه حمل و نقل عمومی در مدت ۲ سال گذشته ۱۰۰ دستگاه اتوبوس، ۷۰ دستگاه ون و تعدادی میدل باس وارد ناوگان حمل و نقل اراک شده‌ است.

قربانی خاطرنشان کرد: این وسایل با توجه به اولویت محله‌های کم برخوردار و کاهش آلودگی هوای شهر اراک وارد سامانه حمل و نقل عمومی این شهر شده‌ است.

وی اظهار کرد: خودروهای فرسوده برای جلوگیری از آلودگی‌ هوای اراک از سامانه حمل و نقل عمومی خارج و خودروهای صفر کیلومتر وارد چرخه خدمت رسانی شده‌ است.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک یاد آور شد: استان مرکزی و اراک در حوزه نشاط پایین ترین سطح را داشته و نیاز است مدیران مربوطه در حوزه نشاط اجتماعی برنامه‌ریزی داشته‌ باشند.

قربانی گفت: زیر ساخت تفرجگاه نورالشهدا انجام شده است و در آینده شاهد ایجاد پارک هیجانی در این تفرجگاه خواهیم بود.

وی افزود: وحدت و همدلی بین شورای اسلامی و شهرداری اراک از مولفه‌های مهم پیشرفت است و باید این همدلی در بین مدیران استان محقق شود.

رییس شورای اسلامی کلانشهر اراک خاطر نشان کرد: شهرداری این شهر در حوزه فرهنگی در مدت ۲ سال اقدامات مناسبی انجام داده و در عید نوروز و شهادت سرور سالار شهیدان (ع) شهرداری اقدامات مناسبی انجام داده‌است.

شهردار کلانشهر اراک نیز در این نشست گفت: کمک شورای اسلامی و کارکنان شهرداری این شهر برای خدمت رسانی به مردم از نیازهای ضروری شهرداری است.

علیرضا محمودی افزود: مواردی که توسط وزیر کشور در حکم شهردار اراک آورده شده ‌است مورد نظر شورای اسلامی این شهر نیز بوده و اجرای این موارد در دستور کار شهرداری قرار دارد.

وی ادامه داد: وجود صنایع و قرار گرفتن استان مرکزی در شاهراه شمال به جنوب و شرق به غرب از جمله مزیت‌های این استان بوده و می توان از این ظرفیت‌ها برای توسعه اراک استفاده کرد.

در این آیین از خدمات مجتبی قاسمی تقدیر و علیرضا محمودی به عنوان شهرداری اراک معرفی شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha