به گزارش ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در متن بیانیه همایش بین المللی همبستگی با زنان فلسطینی که امروز ۴ آذر در سالن اجلاس با حضور اندیشمندان داخلی و خارجی برگزار شد؛ آمده است: حیات بشر از بدو شکل گیری در این عالم تا کنون، همواره عرصه ی تقابل جریان حق و باطل بوده و جریان باطل همیشه در رویای بقا و ماندگاری در پناه ظلم و ستم بوده است؛ غافل از اینکه سنت الهی ضمانتگر تاثیر مقاومت و پایداری در مسیر راه حق است و محقق کننده ی آیه ی شریفه : وَنُرِیدُ أَنْ نَمُنَّ عَلَی الَّذِینَ اسْتُضْعِفُوا فِی الْأَرْضِ وَنَجْعَلَهُمْ أَئِمَّةً وَنَجْعَلَهُمُ الْوَارِثِینَ
اکنون در این برهه ی مهم زمانی و تاریخی، سیر تغییر و تحولات در جریان تقابل حق و باطل، نوید دهنده پایان ظلم و انشالله نزدیک شدن به تحقق جریان ظهور و آمدن منجی برای نجات تمام آزادیخواهان عالم است.
نظر به محکومیت هر نوع رفتار غیرانسانی با زنان به ویژه خشونت های سازمان یافته که شامل خشونت در مناقشات مسلحانه، آزار زنان و کوچاندن اجباری زنان فلسطینی و خانواده هایشان از سرزمینشان میشود، موارد ذیل تاکید و پیشنهاد می گردد:
۱. دولت ها و نهادهای بین المللی باید به طور سریع و صریح رژیم اشغالگر و حملات بی وقفه آن را محکوم و به عنوان جنایتکار جنگی مجازات کنند.
۲. کودکان، آسیب پذیرترین گروه در میانه ی جنگها و مناقشات هستند که در جنایت رژیم صهیونیستی علیه غزه، تعداد کودکان شهید، مجروح، مقطوع العضو و مفقود که در مدت زمان اندک مورد هجوم و جنایت قرار گرفتند، بیسابقه بوده است. ضمن محکومیت این رفتار شنیع و دد منشانه از تمام انجمنهای پزشکی، روانپزشکی، مشاوره و درمانگری، حقوقی و اجتماعی درخواست میشود برای محکومیت جنایتکاران، حمایت از این اطفال بی گناه، رسیدگی به آسیب دیدگان در قالب تشکلهای بدون مرز، تمامی ظرفیت خود را فعال کنند.
۳. پاکسازی نژادی که با اقدام به قتل، ارعاب، کوچاندن اجباری و... علیه زنان فلسطینی انجام شده، از جرائم بین المللی است که به شدت محکوم می گردد و عاملین آن باید محاکمه و مجازات شوند.
۴. استانداردهای دو گانه سازمان ملل در برخورد با قربانیان جنگ به ویژه زنان و کودکان در جنگ های اخیر اوکراین، یمن و غزه غیرقابل قبول است و مضامین حقوق بشر را از هر گونه معنا تهی نموده است که بدین وسیله آن را محکوم می نماییم و خواستار تبیین اقدامات بین المللی بر مبنای این استانداردها هستیم.
۵. ادیان و کتب الهی همواره طلایه دار حمایت از زنان و کودکان در جنگها و جدا نگه داشتن آنان از آثار هر نوع مناقشه مسلحانه بود و پیامبر خاتم محمد مصطفی(ص) اکیدا از حمله به زنان، کودکان، سالمندان و حتی آسیب رسانی به حیوانات و گیاهان ممانعت میکردند. بر این اساس تمامی انسان های آزاده در هر نقطه از دنیا باید جزء پیشروان دفاع از این گروهها باشند، بنابراین از همه انسان های آزاده به ویژه بانوان آگاه میخواهیم با مطالبه جدی از دولتها و با هر ابزار سیاسی و فرهنگی مانع گسترش جنایت های بیشتر و پایداری آتش بس بیشتر شوند.
۶. با توجه با سطوح گسترده تخریب زیرساختها و بناهای استراتژیک به ویژه بیمارستان ها، مدارس و دانشگاهها و مجموعه های اداری، ضمن درخواست ارسال وسیع کمکهای بشردوستانه اعم از لباس، غذا، آب و دارو؛ از همه مردم در تمام نقاط جهان و دولتهای متعهد به اصول انسانی درخواست می گردد صندوقی در چارچوب جنبش عدم تعهد برای عمران و آبادی غزه تاسیس گردد.
۷. مادرانی که فرزندان خود و یا کودکانی که والدین و اعضای خانواده خود را در نسل کشی صهیونیستی از دست داده اند، مستعد تحمل پیامدهای سنگین این آلام هستند؛ از این رو ضمن تاکید بر ارسال فوری کمکهای بشردوستانه، لازم است مشاوران و درمانگران مسلمان و همدل با این مردم مصیبت زده، در گروه های مستقل به غزه اعزام و با کمکهای درمان گرایانه و مشفقانه خود، مردم شهید داده و پرافتخار غزه را یاری نمایند. اگر چه این مردم با ایمان به خداوند و توکل بر او بر مقاومت شریف خود صبوری میکنند.
۸. از همه هنرمندان میخواهیم با استفاده از ابزار هنر و بر مبنای وجدان بیدارشان، رنج و مقاومت و ایمان مردم غزه به خصوص زنان و کودکان را بازنمایی کرده و اجازه ندهند، نسل کشی این قشر به اعداد و ارقام فروکاسته شود.
۹- گروه های مرجع اجتماعی مانند:
علمای دین، هنرمندان، ورزشکاران، خبرنگاران و... وظیفه خطیرتری در برابر محکومیت و مقابله با این شکل از خشونت جنگی در برابر زنان و کودکان دارند، فلذا درخواست میشود ضمن ادامه موج فزاینده محکومیتها، در این خصوص با بهره مندی از دیپلماسی عمومی مظلومیت و پایداری مردم مظلوم بویژه بانوان مقاوم ایشان و تاریخ خونبار آن ها با کمک ابزار رسانه تبیین شود.
۱۰- نسبت به حجم گسترده سلاحهای اتمی که در اختیار رژیم غاصب صهیونیستی است با توجه به کاربرد تسلیحات شیمیایی و بمب های سنگین و گسترده در جنگ اخیر هشدار داده و از مجامع بین المللی خلع سلاح این رژیم غاصب انتظار می رود.
۱۱- حق بازگشت فلسطینیان یکی از حقوق فراموش شده بانوان فلسطینی است که ما تاکید می کنیم هر چه سریعتر باید برسمیت شناخته شود.
۱۲- رسانه های غالب که با ترویج اخبار دروغین نسل کشی غزه و کشتار زنان و و کودکان فلسطین را توجیه کرده اند باید در محاکم بین المللی بازخواست شده و حق ادامه فعالیت از آنها سلب شود.
۱۳- ضمن حمایت از زنان شجاع که با حمایت از زنان پایدار فلسطینی خود مورد خشونت قرار گرفته و از شغلشان محروم شدهاند، این رفتار ظالمانه را محکوم مینماییم. و خواستار توجه ویژه به موقعیت انسانی و انسانی این افراد هستیم.
نظر شما