« شهریار حیدری » روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: دشمنان نمی خواهند خدمات نظام جمهوری اسلامی به مردم را ببینند و همیشه نسبت به خدمات نظام و دولت کارشکنی می کنند که در این ارتباط نخبگان و نمایندگان مردم می توانند در ارتباط با تبیین خدمات نظام نقش موثر داشته باشند کما اینکه رهبرمعظم انقلاب اسلامی هم مساله جهاد تبیین را به همین خاطر مطرح کردند که خدمات نظام به خوبی مطرح شود و این افراد می توانند نقش موثر در این ارتباط داشته باشند و باید خدمات نظام را همواره تبیین و تشریح کنند و اگردر کنار این نیز کوتاهی و قصوری هست متذکر شوند.
وی اظهار کرد: به هر صورت خدمات نظام جمهوری اسلامی برجسته، مهم و قابل توجه است که باید به اطلاع مردم برسد و جمهوری اسلامی نیز با تاکید بر دولت در ارائه خدمات بسیار خوبی به مردم زحمت می کشند.
نماینده مردم قصرشیرین در مجلس وشرای اسلامی گفت: سیاست دولت سیزدهم مبنی بر اتمام پروژه های نیمه تمام و یا پروژه هایی است که گاهی ۱۰ تا ۱۵ سال است که نیمه کار رها شده و باید به مرور تمام شده و مردم باید نتایج آن را ببینند و این یک سیاست درست است.
حیدری ادامه داد: سفرهای استانی دولت علاوه بر پیگیری و رسیدگی به پروژه ها یک ماهیت اجتماعی هم دارد و رئیس جمهور با هیات دولت در مناطق مختلف حضور پیدا کرده و همچنین وزرا به نمایندگی از ایشان در شهرها و روستاهای مختلف با بازدید میدانی اطلاع کاملی از وضعیت هر استانی پیدا می کنند.
وی اظهار کرد: این اطلاعات توسط وزرا و هیات دولت جمع بندی و در اختیار رئیس جمهور قرار گرفته و باعث اخذ تصمیم مناسب متناسب با استان ها و شرایط آن مناطق می شود و این ویژگی بسیار مهم سفرهای استانی است.
عضو کیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: همچنین پروژه هایی که ضروری و استراتژیک هست نیز باید کلنگ زنی و عملیات اجرایی آن ها شروع شود و این هم نیازی است که دولت سیزدهم به آن توجه دارد.
حیدری ادامه داد: در حوزه انتخابیه قصرشیرین چندین پروژه با اهمیت وجود دارد که می تواند استان ما را متحول کند که یکی از آن ها منطقه آزاد تجاری صنعتی هست که اکنون مجوز از دولت و مجمع تشخیص مصلحت نظام گرفته و مراحل آن طی شده و در آستانه انتخاب هیات مدیره هست.
وی اضافه کرد: ایجاد زیرساخت هایی مثل آب، برق، ارتباطات، گاز، جاده منطقه آزاد تجاری صنعتی قصرشیرین نیاز به اعتبارات بسیار بالایی دارد و انتظار است در سفر آینده دولت این پروژه از نظر زیرساختی شروع به کار و در آینده نزدیک زمین در اختیار سرمایه گذاران قرار گیرد که کار مطالعاتی این پروژه نیز تمام شده است و سرمایه گذار می تواند برای سرمایه گذاری در این منطقه حضور پیدا کند.
با تصویب مجمع تشخیص مصلحت نظام، قصرشیرین ۱۵ اردیبهشت پارسال به صورت رسمی منطقه آزاد تجاری شد
نماینده مردم قصرشیرین، سرپل ذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی گفت: پروژه دیگر سامانه گرمسیری هست که این طرح بسیار مهم بوده و نقش بسیار استراتژیک در استان کرمانشاه دارد که مهمترین بخش آن در شهرستان های سرپل ذهاب، قصرشیرین و گیلانغرب است و در ادامه این پروژه به ایلام هم می رسد.
حیدری افزود: باید برای این پروژه اعتبار خوب و قابل توجهی در اختیار آب منطقه ای و سازمان کشاورزی قرار گیرد تا نسبت به ایجاد کانال های یک و ۲ و ۳ اقدام کنند و مردم زودتر ماحصل و اهمیت آن را متوجه شوند کما اینکه در این سه سال هم ۷۰ درصد پروژه پیشرفت فیزیکی داشته است.
او گفت: بهره برداری از معادن منطقه نیز بحث دیگری است که دولت باید چاره اندیشی درست در این رابطه انجام دهد و باید ار پروژه های با اهمیت مانند بهره برداری ازقیر طبیعی گیلانغرب بهره مند شوند.
نماینده مردم غرب کرمانشاه در خانه ملت، همچنین ایجاد پایانه سومار و اضافه شدن آن به پایانه های خسروی و پرویزخان را مهم دانست و گفت: جاده دسترسی به پایانه مرزی سومار نیز باید تمام شود که اکنون نیمه تمام است.
وی همچنین اتمام سد هواسان را مهم ترین پروژه غرب کرمانشاه دانست که تامین کننده آب سامانه گرمسیری است و در حال حاضر عملیات این پروژه به کندی انجام می شود و نیاز است دولت ۱۵ هزار میلیارد ریال برای اتمام آن تزریق اعتبار انجام دهد تا به بهره برداری برسد.
به گزارش ایرنا، سد هواسان از نوع خاکی با هسته رسی است که حدود ۵۱ متر ارتفاع دارد و ظرفیت مخزن آن ۱۸۸ میلیون متر مکعب است که ساخت این سد که عملیات اجرای آن هشتم اردبیهشت ۹۷ با حضور وزیر نیرو وقت آغاز شد نیازمند اعتبار برای تکمیل است.
سامانه گرمسیری بزرگترین طرح عمرانی کشور با ۱۵۰ هزار میلیارد ریال اعتبار در دست اجراست و آب رودخانه سیروان در استان کردستان را از طریق تونل نوسود از منطقه ازگله خارج و زمینهای منطقه را تا دهلران و مهران در استان ایلام آبیاری میکند.
با اجرای طرح سامانه گرمسیری حدود ۹۰۰ میلیون متر مکعب آب در اختیار استان های کرمانشاه و ایلام قرار می گیرد که در این طرح ۵۰ هزار هکتار از زمین های دیم شهرستان های سرپل ذهاب، گیلانغرب و قصرشیرین به آبی تبدیل می شود ضمن اینکه از این میزان، ۱۰۰ میلیون متر مکعب آب نیز سهم بخش صنعت است.
در استان ۲ میلیون نفری کرمانشاه حدود ۱۲۵ هزار بهره بردار در بخش کشاورزی مشغول به فعالیت هستند.
این استان با بیش از ۹۵۰ هزار هکتار زمین کشاورزی و تولید سالانه چهار میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی، دامی و باغی یکی از قطب های کشاورزی کشور است.
شهرستان مرزی قصرشیرین با بیش از ۲۷ هزار نفر جمعیت در غرب کرمانشاه، با عراق ۱۸۶ کیلومتر مرز دارد که در امتداد این مرز، ۲ معبر رسمی پرویزخان و خسروی قرار دارد که مبادلات اقتصادی، تجاری و صادرات کالا به اقلیم کردستان و حکومت مرکزی عراق از این ۲ مرز انجام میشود.
مرز رسمی پرویزخان در شهرستان قصرشیرین به صورت رسمی در سال ۸۶ تاسیس و راه اندازی شد که هم مرز با اقلیم کردستان عراق و در همسایگی استان سلیمانیه قرار دارد.
هم اکنون عمده کالاهای صادراتی از مرز رسمی پرویزخان قصرشیرین با مناطق کردنشین عراق به ویژه شهرهای کلار، سلیمانیه، موصل، خانقین و کرکوک در بخش مرکزی این کشور انجام میشود.
نظر شما