به گزارش خبرنگار ایرنا، فرهاد بختیاری فر روز یکشنبه در نشست مشترک کمیته تحقیقات شرکت آب و فاضلاب استان با معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان برای بررسی طمع و بوی آب خروجی تصفیه خانه شیخی جان (طرح آبرسانی همدان از سد تالوار)،افزود: با توجه به کاهش بارندگیها در سالیان اخیر و کمبود منابع آبی در شهر همدان، در حال حاضر به دلیل برداشت بیشتر از سد تالوار، کیفیت آب همدان هم متاثر از کیفیت آب سد تالوار شده است.
وی با اشاره به اهمیت تمرکز طرح پژوهشی بر روی کیفیت آب گفت: طرح های مشترک پژوهشی شرکت آب و فاضلاب با با دانشگاه علوم پزشکی باید در راستای بهبود کیفیت آب انجام شود.
این مسوول گفت: در حال حاضر آب شرب همدان سالم است اما می توان کیفیت آنرا از حیث طعم و بو بهبود بخشید.
در این نشست معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی همدان هم با اشاره به استانداردهای جهانی کیفیت و طمع و بوی آب،گفت: استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه در راستای بهبود کیفیت آب شرب و مسائل مطرح در صنعت آب و فاضلاب بسیار میتواند راهگشا باشد.
رضا شکوهی با بیان اینکه در حال حاضر سه طرح پژوهشی مشترک با شرکت آبفا تعریف شده افزود: طرح بررسی طمع و بوی آب شهر همدان و طرح جامع آرسنیک منابع آب آشامیدنی کشور از مهمترین طرحها میباشد که در صورت تصویب در کمیته تحقیقات شرکت آبفا و تایید مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان اجرایی خواهد شد.
وی با ارائه گزارش همکاری های مشترکی که تاکنون در قالب طرح های پژوهشی بین شرکت آب و فاضلاب و دانشگاه انجام شده است، پیشنهاد طرح پژوهشی در خصوص طمع و مزه آب را ارائه کرد.
نظر شما