داریوش بارانی بیرانوند روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص تعیین تکلیف جرثقیل های عظیم الجثه برج های دوقلوی خرم آباد اظهار کرد: این جرثقیل ها متعلق به شرکتی تحت عنوان " دِبله" هستند که طرف قرارداد شرکت معین کوثر است و با توجه به خطراتی که ممکن است این جرثقیل ها برای مردم به همراه داشته باشندT برای جمع آوری آنها دعوایی حقوقی مابین شهرداری، شرکت معین کوثر و دِبله صورت گرفت که شهرداری در این دعوی حکم برائت گرفت.
وی با اشاره به انجام مکاتبات لازم در خصوص التزام مالک به رفع خطر نسبت به این جرثقیل ها تصریح کرد: شرکت دِبله همچنان امیدوار است با هریک از طرفین جدید این پروژه به توافق برسد و کار را ادامه دهد، اما چون فرآیند کارشناسی و قیمت گذاری تمام نشده همچنان موضوع واگذاری معطل مانده است.
شهردار خرم آباد بیان کرد: سال گذشته جدای از دعاوی حقوقی که در خصوص برج های دوقلوی خرم آباد وجود داشت، سهم هرکدام از طرفین تعیین و بنا شد شهرداری یا سهم شرکت معین کوثر را خریداری و یا سهم هر ۲ طرف (شهرداری و معین کوثر) به یک هلدینگ( شرکت های سرمایه داری بزرگ) ثالث واگذار شود.
بارانی بیرانوند با بیان اینکه برج های دوقلو در مرحله کارشناسی هستند، افزود: نقشه برداری های هوایی برای تعیین متراژ دقیق طرح صورت گرفته و تا پایان امسال تکلیف نهایی این طرح بزرگ شهری خرم آباد حل خواهد شد.
وی بیان کرد: ادامه عملیات اجرای این طرح نیازمند منبع مالی هلدینگ جدید و انجام توافق است و قبل از هرچیزی باید دعوای حقوقی مالکان به یک نتیجه مشخص رسیده و از بلاتکلیفی خارج و قدرالسهم هریک از طرفین را نیز کارشناس مشخص کند.
شهردار خرم آباد با تاکید بر اینکه زمانی قدرالسهم مشخص می شود که طرفین به تعهدات خود پایبند بوده باشند، عنوان کرد: بخشی از قرارداد مربوط به این طرح باقی مانده و با توجه به گذر زمان و تغییر قیمت ها باید در خصوص این طرح براساس قیمت ها و ارقام جدید صحبت کرد.
بارانی بیرانوند تاکید کرد: با توجه به در پیش بودن جلسه نهایی تعیین تکلیف این طرح در تهران، امیدواریم هرچه سریعتر تکلیف این مطالبه عمومی و مهم مردم شهر خرم آباد مشخص شود.
به گزارش ایرنا، عملیات ساخت برج های دوقلو به عنوان یکی از مهمترین و بزرگ ترین پروژه های شهری خرم آباد سال ۹۳ در زمینی به مساحت ۱۷ هزار متر مربع و در قلب منطقه کیو به عنوان یکی از بهترین مناطق شهر خرم آباد آغاز و بنا شد که با مشارکت ۲۵ درصدی شهرداری و ۷۵ درصدی سرمایه گذار صورت پذیرد اما بسیاری از مردم شهر خرم آباد معتقدند منافع عمومی مردم در قدرالسهم این توافق در نظر گرفته نشده است.
نظر شما