به گزارش ایرنا، محمود رضا طالبان، روز چهارشنبه در حاشیه بازدید از این پروژه در جمع خبرنگاران افزود: محور جهرم – لار یکی از محورهای شریانی و پرترافیک استان فارس و کشور است که ۵۳ کیلومتر آن در حوزه راه و شهرسازی فارس قرار دارد.
وی ادامه داد: ۲۰ کیلومتر از این محور شریانی هم اینک در حال بهره برداری است و ادامه مسیر در حوزه اداره کل راه و شهرسازی فارس نیز در سه قطعه فعال است.
محمدرضا کدخدا زاده معاون ساخت راههای شرکت ساخت و توسعه زیربناهای حمل و نقل کشور نیز در جریان این بازدید در خصوص تامین قیر مورد نیاز این پروژه قول مساعد داد.
همچنین مقرر شد اعتبار این پروژه علاوه بر تامین از محل اعتبار سالیانه آن، از محل تسهیلات ماده ۵۶ قانون بودجه و تهاتر بانکی و مالیاتی از سوی نماینده مردم شهرستان جهرم در مجلس پیگیری شود.
بزرگراه تنگ خیاره – لپویی در آستانه بهرهبرداری
مدیرکل راه و شهرسازی فارس، در خصوص آخرین وضعیت پروژه بزرگراه تنگ خیاره – لپویی به عنوان یکی از محورهای هدایت ترافیک آزاد راه شیراز – اصفهان نیز گفت: پیش بینی می شود که این بزرگراه که هم اینک مراحل اجرای آن در دست انجام است در آینده نزدیک با حداقل یک باند رفت و برگشت زیر بار ترافیک برود.
طالبان افزود: هم اینک ۱۰ کیلومتر از این محور ۲۴ کیلومتری با یک لایه آسفالت به اتمام رسیده و مابقی نیز در دست اجرا است.
وی ادامه داد: این محور بزرگراهی که در حقیقت یکی از محورهای تخلیه و هدایت بخشی از ترافیک آزاد راه شیراز- اصفهان به سمت بزرگراه راه شیراز – اصفهان و مرکز و شرق شهر شیراز است.
مدیر کل راه و شهرسازی فارس گفت: در بحث پیگیری و تامین اعتبارات این پروژه مبلغ ۲۰۰ میلیارد تومان از محل ماده ۵۶ توسط بانک شهر تخصیص یافته که تاکنون ۱۰۰ ملیارد تومان آن پرداخت شده و ۱۰۰ میلیارد دیگر نیز بنا است ظرف ۱۰ روز آتی پرداخت شود.
طالبان افزود: همچنین ۵۰۰ میلیارد تومان نیز بنا است از محل ماده ۵۶ توسط بانک ملی و بانک مسکن به این امر تخصیص یابد که امیدواریم با کمک نمایندگان مجلس و استانداری فارس این عدد نیز تزریق و پروژه تا پایان سال آماده افتتاح شود.
آزادراه شیراز به استان اصفهان به طول ۲۱۲ کیلومتر و بهعنوان طولانیترین آزادراه ایران روز ۲۰ مهر ۱۴۰۲ همزمان با سفر رئیس جمهوری به استان فارس به بهرهبرداری رسید.
این آزادراه طول مسیر را نسبت به محور فعلی ۱۳۴ کیلومتر کوتاهتر و زمان سفر را حداقل دو ساعت کاهش میدهد و پیشبینی میشود بیش از ۱۰۰ میلیون لیتر در سال کاهش مصرف سوخت به همراه داشته باشد.
نظر شما