«بابک احمدی» روز پنجشنبه پس از بازدید از شرکت ماشین سازی تبریز در گفت و گو با ایرنا، اظهار کرد: ماشین سازی و ریخته گری برگ زرین صنعت کشور هستند که متاسفانه در گذشته به دلیل کم دقتی در واگذاری، اتفاقات ناگواری را تجربه کرد.
وی به بازدید مشترک مدیران سازمان گسترش نوسازی و خصوصی سازی از این مجموعه اشاره کرد و گفت: در این بازدید آخرین دستاوردها و وضعیت این کارخانه را از نزدیک بررسی و اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری کردیم.
احمدی خاطرنشان کرد: در جلساتی که در ادامه خواهیم داشت طرح های توسعه ای و نوسازی را بررسی خواهیم کرد و با همراهی خوبی که در بدنه دولت وجود دارد و همکاری وزارت اقتصاد، بازسازی و نوسازی این مجموعه را اجرایی خواهیم کرد.
وی گفت: تلاش می کنیم تا قبل از پایان دولت سیزدهم ، ثمره این تلاش ها را نظاره گر باشیم .
احمدی در مورد میزان و منابع سرمایه گذاری در این مجموعه گفت: در حال حاضر اعداد و ارقام اعلام نمی کنم و در جلسات تخصصی تر که با مدیران مجموعه ماشین و خصوصی سازی خواهیم داشت در مورد منابع و میزان سرمایه گذاری به جمع بندی خواهیم رسید.
به گزارش ایرنا، معاون وزیر صمت و رییس هیات عامل گسترش و نوسازی صنایع ایران به همراه «مالک رحمتی» معاون وزیر و رییس سازمان خصوصی سازی ، مدیر کل صمت آذربایجان شرقی و مدیرعامل ماشین سازی تبریز از قسمت های مختلف این مجموعه بازدید کردند و از نزدیک به مشکلات و درد دل های کارگران گوش دادند.
فرسوده بودن ماشین آلات و مناسب نبودن شرایط کار از جمله نبود تهویه مناسب در ریخته گری شرکت، از مهم ترین مشکلاتی بود که از سوی کارگران مطرح شد.
یکی از راهکارهایی که در این دیدار از سوی مدیرعامل ماشین سازی برای نوسازی ماشین آلات این شرکت مطرح شد فروش ماشین آلات خراب و بلااستفاده و اموال غیرمنقول شرکت و هزینه کرد درآمد حاصله در نوسازی بود.
نشست بررسی مشکلات مجموعه ماشین سازی و نحوه تامین منابع مالی برای نوسازی این مجموعه بدون حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه برگزار شد.
به گزارش ایرنا، گروه ماشینسازی تبریز به عنوان یکی از بزرگترین کارخانههای شهر تبریز واقع در قراملک، تولیدکننده انواع ماشینهای صنعتی مانند انواع ماشینافزار، کمپرسورهای صنعتی، پمپهای آب، الکتروموتور، لیفتراک، انواع موتورهای دیزلی، ماشینآلات نساجی، ماشینهای تراش، ماشینهای فرز، ماشینهای مته، قطعات ریخته و دستگاههای سی ان سی است.
قرارداد ساخت این کارخانه بین ایران و چکسلواکی سابق برای تولید انواع ماشینآلات صنعتی منعقد شد و از سال ۱۳۵۱ مورد بهرهبرداری قرار گرفت.
نظر شما