فرایند کاشت ۱۰ میلیون نهال در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

شهرکرد-ایرنا- همزمان با طرح مردمی کاشت یک میلیارد درخت و سالروز شهادت میرزا کوچک‌خان جنگلی، روز شنبه یازدهم آذرماه پویش کاشت ۱۰ میلیون اصله نهال در چهارمحال و بختیاری آغاز شد.

به گزارش ایرنا، مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه طرح کاشت یک میلیارد درخت یکی ازطرح‌های خوبی است که در این دولت مردمی آغاز شده است، گفت: در این طرح بنا به بُرش استانی، سهم استان ۱۰ میلیون اصله درخت است که در چهار سال کاشته می‌شود.

فرایند کاشت ۱۰ میلیون نهال در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

اصغر احمدی روز شنبه در آیین کاشت درخت با نام "شهدای بام ایران" در شهر فردانبه افزود: در این طرح در چهار سال ۱۰ میلیون درخت کاشته خواهد شد که سهم استان سالانه ۲.۵ میلیون اصله درخت است.

به گفته وی، این استان دارای ۲ نهالستان شهرکرد به مساحت ۴۰ هکتار و لُردگان به مساحت ۱۷ هکتار و یک مرکز تولید بذر با ۱۰۰ هکتار مساحت در شهرکرد است.

احمدی افزود: در راستای اجرای طرح مردمی کاشت نهال تاکنون هشت هزار هکتار عرصه برای کاشت درخت در این استان مکان‌یابی شده است.

وی تاکید کرد: کاشت نهال یک اقدام ملی و بین‌المللی در راستای ایجاد فضای سالم و محیط‌زیست پاک و بدون آلودگی است که در کشور ما مورد تاکید مقام معظم رهبری قرار دارد و به عنوان یکی از سیاست‌های اصلی رییس‌جمهور است.

احمدی اظهار داشت: اجرای این طرح ملی برپایه چهار محور از جمله زراعت چوب و تامین نیاز چوبی کشور، ایجاد فضای سبز توسط شهرداری‌ها و فضای سبز، اجرای طرح جنگل‌کاری، نهال و بذرکاری و افزایش مسوولیت اجتماعی که بخش خصوصی و شرکت‌های خصوصی در فضاهای کارخانه‌ها و واحدهای تولیدی خود، اقدام به کاشت درخت کنند، اجرامی‌شود.

فرایند کاشت ۱۰ میلیون نهال در چهارمحال و بختیاری آغاز شد

مدیرکل دفتر امور روستایی و شوراهای استانداری چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای طرح مردمی کاشت درخت در استان و کشور با استفاده از ظرفیت مردمی، جوامع محلی، تشکل‌ها و گروه‌های مختلف آغاز شده تا استانی سرسبز و زیبایی داشته باشیم.

علی زاهدی افزود: این طرح با چهار هدف تامین صنایع چوب کشور،فضای سبز و محیط زیست و کاهش آلایندگی هوا و کمک به معیشت مردم اتفاق در دست اجراست.

به گزارش ایرنا، ۸۲ درصد از مساحت چهارمحال و بختیاری را عرصه‌های منابع طبیعی تشکیل داده است که از این میزان ۲۰ درصد مساحت استان جنگل و ۶۲ درصد آن مراتع است.

همچنین ۳۲۰ هزار هکتار از جنگل‌های زاگرس در این استان واقع شده که گونه غالب این جنگل‌ها، بلوط است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha