به گزارش ایرنا، حمید پاداش روز شنبه در بازدید از کارخانه مالت هفشجان چهارمحال و بختیاری در گفت وگو با خبرنگاران افزود: بر این اساس رشد بخش گروه صنایع و معادن در تابستان ۲.۶ درصد بوده که نسبت به آنچه مطلوب است، بسیار فاصله دارد که تلاش میشود از طریق سیاستهای حمایتی دولت در سالجاری در مجموع رشد بخشهای اقتصادی کشور در گام اول متوازن شود.
وی تاکید کرد: براساس برنامهریزی انجام شده براساس شعار سال تلاش میشود رشد اقتصادی کشور در ۲ فصل سوم و چهارم به خصوص در بخش صنایع و معادن ارتقا یابد.
به گفته پاداش، در زمان حاضر در بخش خدمات و بخشهای دیگر رشد اقتصادی خوبی گزارش شده اما باید در حوزه صنعت بیش از این تلاش شود.
معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهو در خصوص بزرگترین واحد تولید مالت کشور در هفشجان با اشاره به اجرای طرح توسعهای این شرکت گفت: امید میرود این شرکت ظرفیت توسعه بیشتر از این را دارد و میتواند برای منطقه و شرکتهای بزرگی که در کشور وجود دارند در حوزه مالت مواد اولیه تامین کند.
وی آینده شرکت مالت هفشجان را بسیار روشن و امیدوارکننده پیشبینی کرد و افزود: مساله اصلی این شرکت تامین جو است که از طریق سامانه بازارگاه برطرف میشود.
پاداش گفت: مساله دیگر این شرکت شناسایی و تفکیک نوع جوی است که از طریق سامانه بازارگاه عرضه میشود و ناچار هستند که از طریق بازار آزاد با قیمت بالاتری آن را تامین کنند که تلاش می شود تامین این ماده اولیه با هزینه بسیار کمتری از طریق حمایت دولتی انجام شود.
وی تاکید کرد: تلاش میشود بیشترین کمک و همکاری با شرکت مالت هفشجان در دستور کار قرار گیرد.
به گزارش ایرنا،معاون هماهنگی و نظارت اقتصادی و زیربنایی معاون اول رییس جمهور روز شنبه در سفر به چهارمحال و بختیاری از تعدادی از واحدهای تولیدی بازدید کرد.
کارخانه تولید مالت هفشجان در زمینه تولید پودر مالت، عصاره مالت، مالت تیره، پودر عصاره مالت و پودر جوانه گندم و دمنوش فعالیت دارد.
مالت،دانه جو جوانهزده فراوری شده است که بر اثر حرارت، رست (برشته شده) و به رنگ تیره تبدیل میشود و از این محصول در تولید شیرینی، شکلات، ماءالشعیر و انواع نوشیدنی استفاده میشود.
نخستین کارخانه مالتسازی صنعتی کشور در شهر هفشجان در ۱۵ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری راهاندازی شده است و که این واحد تولیدی ظرفیت توسعه تولید تا ۲۴ هزار تُن مالت را دارد.
نظر شما