حمل و نقل رایگان چهار هزار دانش آموز معلول در پایتخت

تهران بزرگ - ایرنا - معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با تاکید بر توسعه حمل و نقل شهری مناسب برای افراد معلول و کم توان گفت: هم اکنون چهار هزار دانش آموز از خدمات رایگان بهره می‌گیرند.

به گزارش ایرنا، محسن هرمزی روز یکشنبه همزمان با ۱۲ آذر روز جهانی معلولان اظهار کرد: حمل‌ و نقل حدود چهار هزار دانش‌آموزان مدارس استثنایی، شامل معلولیت‌های مختلف ذهنی، جسمی و حرکتی و اُتیسم به صورت رایگان از سوی سازمان تاکسیرانی انجام می‌شود.

وی افزود: سرویس مدارس استثنایی، یکپارچه و هوشمند است و با توجه به اینکه برای نخستین‌ بار، نسبت به ثبت ناوگان روی سامانه سهند اقدام کردیم، اولیای دانش‌آموزان می‌توانند، بدون حضور در مدرسه یا سازمان تاکسیرانی، مشخصات فرزندان خود را ثبت کرده و از خدمات رایگان مدیریت شهری برخوردار شوند.

هرمزی با اعلام اینکه شرکت واحد اتوبوسرانی، سامانه ویژه‌ای تحت عنوان سامانه جانبازان و معلولان دارد که خدمات حمل و نقلی به مشترکان واجد شرایط ارائه می‌دهد، افزود: این سامانه با چهار هزار و ۹۰۰ مشترک، مجموعاً ۱۱۴ دستگاه وسیله نقلیه مناسب‌سازی شده برای این عزیزان شامل ۸۱ دستگاه وَن، ۲۵ دستگاه اتوبوس و ۸ دستگاه مینی‌بوس در اختیار دارد.

معاون شهردار تهران با اشاره به خدمات مستمر سامانه جانبازان و معلولان به مشترکان، اهمیت و ضروت بازسازی و نوسازی ناوگان در اختیار این عزیزان را مورد تأکید قرار داد و اظهار کرد: برخی از وَن‌های این سامانه دچار مشکل شده بودند که اخیرا اورهال آنها انجام شده و به چرخه خدمت‌رسانی برگشته‌ است.

وی با بیان اینکه عمده خدمت‌رسانی سامانه جانبازان و معلولان به موضوعات درمانی، آموزشی و اشتغال مشترکان اختصاص دارد، تصریح کرد: این سامانه، عموماً به جانبازان و معلولان تحت پوشش سازمان بهزیستی، مدارس استثنایی، مراکز خیریه و انجمن‌ها و سازمان‌های مردم‌نهاد، خدمت‌رسانی می‌کند و این عزیزان می‌توانند از طریق سامانه پیامکی و تلفن گویای ۶۳۰۵، نسبت به ثبت تقاضای خود برای دریافت خدمات اقدام کنند.

هرمزی با اشاره به تمهیدات و تسهیلات شرکت مترو برای افراد دارای معلولیت، اظهار کرد: تمام ایستگاه‌ های جدید مترو باید به منظور رعایت حال شهروندان کم‌توان، مجهز به پله برقی و آسانسور باشند و در صورت عدم تکمیل آسانسور هر یک از ایستگاه‌ها، شرکت مترو متعهد است که ظرف مدت سه ماه پس از بهره‌برداری، نسبت به راه‌اندازی آسانسور در آن ایستگاه‌ها اقدام کند.

وی با بیان اینکه هم اکنون، ۹۲ ایستگاه از ۱۵۵ ایستگاه مترو و به عبارتی، ۶۰ درصد از کل ایستگاه‌های مترو تهران مجهز به پله برقی است تصریح کرد: این ایستگاه‌ ها علاوه بر پله برقی به امکاناتی همچون آسانسور، خطوط بساوایی، نشانه‌ها و علائم رهنما و نیز میله‌های دستگرد به منظور سهولت تردد شهروندان کم‌توان مجهز شده‌ است.

معاون شهردار تهران تاکید کرد: تمام تلاش خود را می‌ کنیم تا شهروندان دارای معلولیت بتوانند از امکانات و خدمات مشابه سایر شهروندان برخوردار شده و برای تردد در سطح شهر با مسائل و مشکلات کمتری روبه رو شوند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha