علی سنجربگی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: یکی از این پایگاه ها در جاده مسیر کوهستانی گنجنامه - تویسرکان دایر شده است که در تابستان به مسافران عبوری و در زمستان با توجه به مسدود شدن مسیر به کوهنوردان امداد رسانی می کند.
وی اضافه کرد: ۱۵ روستا در مسیر جاده گنجنامه - تویسرکان قرار دارد همچنین این پایگاه در مجاورت بلندترین و مرتفع ترین نقطه همدان و مسیر تردد کوهنوردان است.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان اظهارکرد: همچنین یک پایگاه در جاده تویسرکان - کنگاور در شهر فرسفج، یک پایگاه در جاده اسدآباد - کنگاور در روستای بهراز و یک پایگاه در مسیر قهاوند - مرادبلاغی دایر شده است و مجموع این پایگاه ها ۶۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
سنجربگی گفت: پیشتر این پایگاه به صورت موقت و تنها در طرح های نوروزی دایر می شد اما هم اینک به صورت ۲۴ ساعته و شبانه روزی در حال خدمت رسانی به مردم هستند.
وی افزود: ایجاد پایگاه امداد جاده ای در بزرگراه همدان و نزدیکی روستای روعان، جاده همدان- قزوین و روستای قلعه قباد در مسیر نورآباد به نهاوند نیز در حال پیگیری است تا در طرح آمایش سرزمینی قرار بگیرد.
مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان همدان افزود: ۵۷۰ عملیات تا پایان آبان سالجاری تویز تیم های هلال احمر انجام شده است که ۶۶۴ تیم پنج نفره در در این عملیات ها مشارکت داشتند و ۶۵ هزار نفر خدمات دریافت کردند.
سنجربگی ادامه داد: چهار پایگاه امدادی سیار نیز همزمان با ۱۵ آذر در گنج نامه، مجتمع خدماتی رفاهی فدک، مسیر همدان روعان و یک منطقه دیگر راه اندازی می شود.
نظر شما