به گزارش ایرنا، حامد یزدی مهر روز یکشنبه در خصوص وضعیت بافتهای فرسوده و ناکارآمد و رویکرد مدیریت بحران برای کاهش آسیب پذیری در زمان وقوع زلزله احتمالی، اظهار کرد: وجود بافتهای فرسوده و ناکارآمد همواره از چالش بر انگیزترین موارد در حوزه مدیریت بحران است چرا که در مواقع بروز آسیب، عملیات جستجو و نجات را با مشکل جدی روبرو میکند.
وی با بیان اینکه بر اساس استانداردهای موجود و عملکرد در حوزه مدیریت بحران، «جستجو و نجات» و «اسکان اضطراری» در مواقع بروز بحران از اهمیت ویژهای برخوردار است، افزود: باید در نظر داشته باشیم که مدیریت بحران در بافتهای فرسوده و ناکارآمد قابلیت عملیاتی شدن ندارد.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران با این تعبیر که بهسازی بافتهای فرسوده پایتخت، شاه کلید خدمت رسانی به موقع و مناسب به مردم در زلزله است، ادامه داد: باید با تلفیق راهکارهای مدیریت بحران و بهسازی بافتهای فرسوده و ناکارآمد، میزان آسیب پذیری ناشی از زلزله را کاهش دهیم.
وی در ادامه به موضوع «اسکان اضطراری» در زمان بروز زلزله و تلاقی آن در بافتهای فرسوده و ناکارآمد اشاره کرد و گفت: خدمات رسانی در بافتهای فرسوده برای زمان بحران امری پر چالش است و باید برای مناطق پرخطر و دارای گسل برنامه ریزیهایی از جنس مقاوم سازی داشته باشیم.
یزدی مهر یادآور شد: یکی از مواردی که میتواند در برنامه ریزیها مطرح شود بهسازی و بازسازی مناطق فرسوده و ناکارآمد با توجه به ضوابط شهری و مخاطرات موجود است چرا که بافت فرسوده در بخشهایی از تهران وجود دارد که تشنه برنامه ریزیهای طبقه بندی شده در فازهای کوتاه، میان و بلند مدت است.
مدیرکل مدیریت بحران استان تهران به برنامه ریزیهای شهرداری تهران در خصوص نوسازی و بهسازی بافتهای فرسوده اشاره کرد و افزود: مدیریت شهری پایتخت در این راستا برنامههای مناسبی را پیاده سازی کرده است.
نظر شما