به گزارش ایرنا، حجتالاسلام و المسلمین محمدعلی نکونام در دیدار با معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بیشک فعالیت در حوزه بهداشت و درمان به سبب گستردگی جمعیت مخاطب و خدماترسانی به نقاط مختلف کار سنگینی است و نیاز به تلاش مضاعفی دارد اما انتظار میرود این خدماترسانی در استانهایی نظیر چهارمحال و بختیاری تقویت شود.
وی ادامه داد: علاوهبر اینکه در استان نیاز به تقویت تجهیزات و امکانات داریم بلکه در خصوص تامین نیروی انسانی و پزشک متخصص نیز کاستیهایی در استان وجود دارد بهطوریکه در حوزه پزشک متخصص در برخی رشتهها با کمبود روبرو هستیم و همین موضوع خدماترسانی به مردم اطراف استان را با مشکل روبرو کرده است.
امام جمعه شهرکرد در خصوص ظرفیتهای این استان در حوزه گردشگری سلامت نیز تصریح کرد: این استان میتواند به قطب مهمی در این خصوص تبدیل شود اما نیاز به سرمایهگذاری دارد که تامین آن به تنهایی از عهده دولت بر نمیآید و باید برای بخش خصوص مشوقهایی در نظر گرفت.
نکونام افزود: در استان ما با توجه به اینکه مردم غنای مادی لازم را ندارند انگیزه سرمایهگذاری کم است اما اگر مشوقهایی در نظر گرفته شود و پشتیبانی صورت گیرد میتوان اقدامات خوبی در حوزه سرمایهگذاری در حوزه بهداشت و درمان انجام داد.
وی در خصوص جابهجایی مدیران نیز با اشاره به احادیث و روایات دین، افزود: دلبستگی در دنیا منشاء بسیاری از انحرافهاست و موجب گرفتاری افراد میشود.
امام جمعه شهرکرد یادآور شد: هرکس از این دلبستگیها عبور کند وعده الهی شامل حال آن میشود و به سبب اهمیت موضوع باید تا میتوان تقوا، عدالت و ارزشهای والای انسانی و دینی را در مجموعهها تقویت کرد.
به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد در سال ۱۳۶۵ تاسیس شد و در حال حاضر ۲۳۲ عضو هیات علمی دارد که شامل پنج استاد، ۳۳ دانشیار، ۱۶۲ استادیار، ۳۱ مربی و یک استادیار پژوهشی است.
هماکنون دانشگاه علوم پزشکی استان با در اختیار داشتن سه مرکز آموزشی درمانی، ۹بیمارستان به مردم خدماترسانی میکند.
نظر شما