به گزارش ایرنا، سرهنگ علیاکبر قراییپور روز سه شنبه در نشست خبری افزود: ۴۰ درصد جرایم سایبری نیز مربوط به حوزه اجتماعی از جمله نشر اکاذیب، تهمت و افترا است.
وی با بیان اینکه میانگین سن مجرمان سایبری در استان خراسان رضوی بین ۱۶ تا ۲۳ است، بیان کرد: بیشترین جرایم سایبری در سال جاری تاکنون مربوط به کلاهبرداریها گزارش شده است.
رییس پلیس فتا خراسان رضوی ادامه داد: در حوزه پیشگیری از جرایم سایبری، آگاه سازی شهروندان و اطلاع رسانی در تمام رده های سنی و تحصیلی با همکاری نهادهای مختلف از جمله آموزش و پرورش در دستور کار است.
چهارمین پویش کودکان سایبری در مشهد برگزار شد
وی با اشاره به برگزاری چهارمین پویش کودکان سایبری در خراسان رضوی گفت: این پویش با همکاری دستگاههای مختلف نظیر آموزش و پرورش، شهرداری، شورای شهر و اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی از ۱۸ تا ۲۴ آذرماه در استان اجرا می شود.
رییس پلیس فتا خراسان رضوی ادامه داد: تاکنون در سه مرحله پویش کودکان سایبری در کشور و استان اجرا شده که اثرات خوبی در آموزش و آگاهسازی خانوادهها و بهرهگیری از این فضا به خصوص برای نسل جوان و کودکان داشته است.
وی بیان کرد: هدف اصلی از اجرای این پویش، ارتقای آگاهیهای اجتماعی برای شیوه صحیح استفاده کودکان از فضای مجازی است و اطلاعات لازم در خصوص اعتیاد سایبری به فضای مجازی، ابزارهای نظارت والدین و الگوی مصرف فضای مجازی را به خانواده ها و کودکان منتقل می کند.
قرایی اظهار کرد: جامعه هدف این پویش کودکان تا سن ۱۲ سال هستند و علاقه مندان می توانند برای شرکت در این پویش و دریافت آگاهی های لازم به آدرس کانال آن (safeclick@) در بسترهای داخلی ایتا، بله و روبیکا مراجعه کنند.
هفت هزار پرونده جرایم سایبری طی نیمه نخست امسال در استان خراسان رضوی تشکیل شده است.
مرکز فوریت های سایبری پلیس فتا با شماره تلفن ۰۹۶۳۸۰ از ۲ سال پیش در استان خراسان رضوی به صورت ۲۴ ساعته برای دریافت گزارشهای راهنمایی شهروندان در موارد مربوط به جرایم سایبری فعال شده است.
نظر شما