افتتاح گام نخست پروژه بازآفرینی و محرومیت‌زدایی محله قدیم پودنک شیراز

شیراز -ایرنا-گام نخست پروژه بازآفرینی و محرومیت‌زدایی محله پودنک واقع در شهرداری منطقه ۱۱ شیراز با حضور مسولان شهری و اهالی این محله افتتاح شد.

به گزارش ایرنا،نماینده ولی‌فقیه در استان فارس و امام جمعه شیراز سه شنبه در آیین افتتاح فاز نخست پروژه بازآفرینی و محرومیت‌زدایی محله پودنک گفت: در محله پودنک آبادی شکل‌گرفته و همراهی مردم محله با بهسازی محله اصالت و فرهنگ غنی مردم را می‌رساند.

افتتاح گام نخست پروژه بازآفرینی و محرومیت‌زدایی محله قدیم پودنک شیراز

آیت الله لطف الله دژکام افزود: مشارکت مردم در آبادی محله خود بسیار ارزشمند است و همه دستگاه‌ها و نهادها باید با هم‌افزایی در نوسازی محلات کوشا باشند.

آیت‌الله دژکام با تأکید بر اینکه فرهنگ اصیل همیاری مردم پودنک در آبادانی شهر باید ترویج پیدا کند، اظهار کرد: خدمت خالصانه به مردم برای رضایت خداوند متعال و ماندگار خواهد شد.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز نیز در این مراسم گفت: فعالیتی که شهرداری در این محله انجام داد تابلو بزرگی از محبت و خوبی از شخصیت‌های مختلف مردم اعم از زنان و مردم محله پودنک بود.

سید ابراهیم حسینی افزود: شهرداری پروژه‌های متعدد دارد و با توجه به کار ماندگاری که در این محله انجام شد، احساس رضایت شهروندان این محله بسیار حائز اهمیت بود.

وی با اشاره به اینکه انسجام محلی در این محله زبانزد است، اضافه کرد: اعضای شورای ششم بر موضوع محرومیت‌زدایی تمرکز داشتند و به‌عنوان یک سیاست کاری آن را دنبال می‌کنند.

رئیس شورای اسلامی شهر شیراز اظهار امیدواری کرد: سایر موانع به‌ویژه ایجاد بستر یک مسیر رفت‌وآمد ویژه خودروهای امدادی در محله پودنک فراهم شود.

شهردار شیراز نیز در این آیین اظهار کرد: در محله پودنک ۱۵۰ خانواده شهید مستقر هستند و قدمت این محله به روایت برخی به قدمت شیراز برمی‌گردد که قدمتی بیش از یک هزار سال دارد و آرامستانی که در مجاورت بوستان ارغوان این محله قرار دارد، یک قدمت ۱۷۰۰ ساله دارد.

محمدحسن اسدی افزود: اقدامی که در این محله به جهت بازآفرینی و باز زنده‌سازی انجام شد، سختی آن از اجرای چند تقاطع بیشتر است.

وی با اشاره به همراهی مثال‌زدنی شهروندان در اجرای پروژه‌ها، اضافه کرد: در این محله علاوه بر محرومیت‌زدایی بخش زیادی از مشکلات و مسائلی که در این منطقه وجود داشت، دفع آب‌های سطحی، لوله گذاری، زیرسازی و آسفالت معابر بوده است که اقدامات لازم برای رفع این مشکلات صورت گرفت.

شهردار شیراز خاطرنشان کرد: شورای اسلامی شهر، ۳ درصد از بودجه عمرانی شهر شیراز را به پروژه‌های رفع محرومیت‌زدایی اختصاص داده است.

اسدی افزود: اقدامی که در بازآفرینی و باز زنده سازی محله پودنک انجام شد از زیرسازی، بازسازی و مرمت در کشور نمونه‌ای بی‌نظیری است.

وی ادامه داد: در کشور تا همه با یکدیگر همراه نشوند، نمی‌توانیم به رفع محرومیت پایان بدهیم و نمی‌توانیم بگوییم این اقدام تنها وظیفه دولت، شهرداری و شورا است. بلکه همه باید در رفع محرومیت‌زدایی با یکدیگر مشارکت داشته باشیم.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha