حسین قدیمی روز چهار شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: ظرفیت تولید برق استان اردبیل یک هزار و ۴۶۰ مگاوات است که عمده تولید برق استان با تولید یک هزار و ۴۴۰ مگاوات مربوط به نیروگاه سبلان است که شش واحد گازی دارد.
وی اضافه کرد: در این نیروگاه به عنوان اصلی ترین واحد تولید برق استان، سه واحد دیگر هم وارد مدار شده است که با حضور رئیس جمهور افتتاح رسمی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل با بیان اینکه پیک مصرف برق استان ۴۷۰ مگاوات است، اظهار کرد: ۹۹۰ مگاوات تولید مازاد استان به شبکه سراسری منتقل و در سایر نقاط کشور مورد مصرف میشود.
قدیمی با تشریح برنامههای زیرساختی تامین برق و تاثیر آن در توسعه سایر بخشهای استان اظهار کرد: در حال حاضر هشت دستگاه پست انتقال و ۲۵ پست فوق توزیع در استان وجود دارد که در مقایسه با سایر استانهای کشور وضعیت خوبی است. در عین حال برای تکمیل زیرساختهای حوزه انرژی، یک برنامه عملیاتی پروژههای پیشران صنعت برق تدوین و طبق آن اقداماتی را شروع کردیم.
وی یادآورشد: در این چهارچوب حدود هشت پست فوق توزیع ۶۳ کیلوولت برای تامین برق مشترکین صنعتی، کشاورزی، تجاری و خانگی از جمله پست فندقلو، پست ارباب کندی، پست شهرک صنعتی شماره ۲ که ۱۰ سال بود پیگیری میشد، پست ناحیه عمرانی ۱ در اصلاندوز و پست خلخال بهره برداری شد.همچنین پست ۶۳ کیلوولت موقت سرعین دائمی شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل اضافه کرد: علاوه بر این اجرای رینگ پست چهار مداره شهرستان اردبیل در مسیر آرتا به کمی آباد اجرا شده است و افزایش ظرفیت پست ۶۳ کیلوولت در اجیرلو هم در دست اقدام است.
تمامی شهرستانهای استان اردبیل به شبکه سراسری برق متصل است
وی خاطرنشان کرد: تمامی شهرستانهای استان ازطریق پست ۲۳۰ کیلوولت به شبکه سراسری وصل شده است و تنها شهرستان مشگین شهر وصل نبود که پست ۲۳۰آن هم در دست احداث است و طی چند ما آینده به بهرهبرداری خواهد رسید.
قدیمی با بیان اینکه اجرای این پروژهها در سفر آتی رییس جمهورپیشنهاد خواهد شد، پست ۶۳ کیلوولت آغدام پارس آباد، ۶۳ کیلوولت شهرک شهید سلیمانی، پست ۶۳ کیلوولت منطقه ویژه اقتصادی، پست ۶۳ کیلوولت ناحیه عمرانی پارس آباد را از جمله این پروژه ها ذکر کرد.
برنامه شرکت توزیع برای رویت پذیری مصرف برق مشترکین
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در زمینه مدیریت مصرف اظهار کرد: با توجه به خاموشیهایی که در سال ۱۴۰۰ در سطح کشور وجود داشت دولت سیزدهم برنامهای برای مدیریت مصرف و رویت پذیری مصرف مشترکین در دستور کار قرار گرفت.
وی با بیان اینکه با این برنامه میزان مصرف مشترکین مشاهده و رویت می شود، اضافه کرد: در این راستا برای نزدیک به ۳۷ هزار مشترک با اولویت دارای مصرف بالا از جمله در شهرکهای صنعتی کنتور هوشمند نصب شده است و اجرای این برنامه خارج از شهرکهای صنعتی هم جزو برنامه است.
قدیمی خاطرنشان کرد: در مرحله بعد مدیریت مصرف برق ادارات از طریق تغییر ساعات کار درسطح کشور اجرا شد که با اجرای این برنامه ۸۵۰ مگاوات در کشور مدیریت مصرف شد. در این راستا امسال ۳۵۰ دستگاه کنتور در دستگاههای اداری نصب شده است و برنامه این است در تمامی ادارات کنتور هوشمند نصب شود.
وی خاطرنشان کرد: علاوه بر این در بخش کشاورزی هم برای ۸۰ درصد از انشعابات کنتور هوشمند نصب شده و نصب این کنتورها در ۲۰ درصد باقی مانده انشعابات هم جزو برنامه شرکت توزیع نیروی برق استان است.
قدیمی اضافه کرد: در راستای مدیریت مصرف در بخش مشترکین تجاری و اداری هم فعلا برای کسانی که دو برابر الگوی مصرف هستند ۱۰ هزار کنتور نصب می شود. برای مشترکین تجاری با مصرف بالای ۱۰۰۰ کیلوولت هم کنتور هوشمند نصب خواهد شد.
نظر شما