مهدی باقری روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تسهیلات در روستاها از طریق بنیاد برکت و به صورت ارزان قیمت در اختیار نانوایی ها قرار می گیرد و سقف آن به ازای هر واحد صنفی ۷۰۰ میلیون ریال تا یک میلیارد ریال متغیر است.
وی افزود: اکنون ۷۰ واحد نانوایی در شهرها و روستاهای شهرستان برای دریافت تسهیلات مربوط به ۲ گانه سوز کردن، متقاضی شدند که از این تعداد ۴۵ فقره پرونده به بانک معرفی شده و ۴۲ مورد از این متقاضیان موفق به دریافت تسهیلات شدند.
سرپرست معاونت عمرانی فرماندار بجنورد خاطرنشان کرد: از این تعداد۳۷ واحد نانوایی شهرستان تجهیزات مربوط به ۲ گانه سوز کردن این واحدهای صنفی را تامین و نصب کرده و اخیرا میزان آمادگی این نانوایی ها برای فعالیت و خدمات رسانی در زمان قطعی گاز در مانور برگزار شده مورد بررسی و پایش قرار گرفته است.
وی افزود: براساس دستور العمل های ابلاغی و مصوبات ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استانداری، برای پاسخگویی به نیاز مردم در تامین نان، دست کم ۲۰ درصد از واحدهای نانوایی شهرستان باید ۲ گانه سوز شوند تا مشکلی در پخت نان در زمان قطع احتمالی گاز ایجاد نشود.
باقری گفت: در شهرستان بجنورد ۳۹۵ واحد نانوایی وجود دارد که از این تعداد ۲۳۸ واحد نانوایی شهری و ۱۵۷ واحد نانوایی روستایی است و بر این اساس حداقل باید ۸۰ واحد نانوایی ۲ گانه سوز شود.
به گزارش خبرنگار ایرنا مدیرکل دفتر مدیریت بحران استانداری خراسان شمالی پیش از این اعلام کرده بود که فصل سرما در پیش است و برای جلوگیری از بروز مشکل احتمالی برای تامین سوخت، ۲۰ درصد از نانواییهای استان باید ۲ گانه سوز شوند.
طاهر رستمی اظهار کرد: فرمانداری ها مکلف هستند تا تجهیز نانوایی ها به سوخت دوم را پیگیری و تمهیدات لازم در این باره اندیشیده شود.
وی با اشاره به احتمال مشکل محدودیت برای مصرف گاز در فصل زمستان خاطرنشان کرد: نان، قوت غالب مردم استان است بر این اساس باید تلاش کنیم تا تامین آن، تحت شعاع قطعی گاز و کمبود سوخت قرار نگیرد.
نظر شما