به گزارش ایرنا، اکبر قنبرپور روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با بیان اینکه ۳۲۰ واحد تولیدی و صنعتی در این منطقه تاکنون با اولویت واحدهای مرتبط با آی.سی.تی سرمایهگذاری کرده اند، تصریح کرد: پیشبینی می شود که این رقم تا پایان امسال به ۳۶۰ شرکت برسد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود به راه اندازی گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام اشاره کرد و افزود: بخش عمدهای از فعالیتهای مرتبط با هدف راهاندازی این گمرک در فرودگاه پیام تاکنون پیادهسازی شده است.
مشاور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: به همین منظور اقداماتی از جمله، ایجاد نمایندگی دفتر پست جمهوری اسلامی ایران، استقرار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، راه اندازی ۲ آزمایشگاه تخصصی با هدف ارزیابی تجهیزات حوزه فناوری و رایزنیهایی برای برقراری پروازهایی به مقصد دوبی و شهر شنزن چین از فرودگاه پیام صورت گرفته است.
قنبرپور تاکید کرد: با اقدامات صورت گرفته و دیگر برنامههای در دست اقدام که در حال پیادهسازی آنها هستیم، پیشبینی میشود که تا پایان امسال، نخستین گمرک تخصصی فاوا در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بینالمللی پیام تکمیل و فعال شود.
منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین المللی پیام وابسته به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از مراکز مهم اقتصادی کشور است.
نظر شما