«پیمان عین القضاتی» روز دوشنبه در گفت و گو با ایرنا در خصوص برنامه های کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای اسلامی شهر اراک افزود: از ابتدای دوره ششم شورا و شروع فعالیت کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی برنامهریزیها بر اساس تغییر نگرش اساسی در ساختار شهرداری تعریف شد.
وی با تاکید بر این نکته که شهر صرفا پل و روگذر نیست و باید ابعاد فرهنگی و اجتماعی در ساختار شهر لحاظ شود، ادامه داد: متاسفانه نگاه فنسالارانه و عمرانی بر مدیریت شهری اراک حاکم بود به همین دلیل در ابتدا تمام تلاش این کمیسیون بکار گرفته شد که شهرداری مسئولیت اجتماعی و فرهنگی خود را بپذیرد.
رییس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر اراک با اشاره به اینکه بعد از پیروزی انقلاب اسلامی یکی از برنامههای اساسی و مهم اصلاح ساختار شهرها و تزریق معنویت در کالبد شهری بود، افزود: در کمیسیون فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شورای شهر اراک با تکیه بر این دیدگاه، هویت سازی فرهنگی اجتماعی در دستور کار قرار گرفت و تاکنون اقدامات مناسبی انجام شده است.
عین القضاتی در تشریح برنامههای این کمیسیون گفت: حمایت از طرح جامع حفظ و احیای بازار تاریخی اراک، حفظ و احیای باغهای سنجان و کرهرود، خانههای تاریخی، قنات ناصری و دیگر قناتها، بقاع متبرکه، قبور بزرگان و مفاخر و معرفی شهیدان و مشاهیر به عنوان ۶ برنامه اصلی این کمیسیون در دستور کار قرار گرفته است.
وی با تاکید بر این نکته که نیاز است ساختارهای وزارت راه و شهرسازی، وزارت کشور و شورای عالی معماری و شهرسازی با در نظر گرفتن قوانین و برنامههای موثر بیش از پیش در این خصوص همراه شوند، یادآور شد: هویتسازی شهری در بسیاری از ساختارهای اجتماعی و انتقال فرهنگ صحیح به جامعه بسیار تاثیرگذار است و امیدواریم در کالبد شهری و تعریف برنامهها پرداختن به این مهم در اولویت قرار بگیرد.
نظر شما