دکتر احمد علیجانپور روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲ هزار و ۸۰ محصول جهت رونمایی به این نمایشگاه ارسال شده بود که پس از بررسی داوران، ۲۱ محصول جهت رونمایی انتخاب شد که ۲ محصول آن از محققان و فناوران آذربایجانغربی است.
وی در خصوص این محصولات دانش بنیان اظهار کرد: محصول اول، ویال COD فاضلاب تولید شده توسط شرکت دانش بنیان اروم کیمیا سنجش از شرکتهای دانش بنیان دانشگاه ارومیه است.
وی ادامه داد: COD فاضلاب یا Chemical Oxygen Demand مقدار اکسیژن خواهی شیمیایی فاضلاب را رصد می کند و در واقع مقدار اکسیژن مورد نیاز برای اکسید شدن مواد شیمیایی موجود در فاضلاب را مورد سنجش قرار می دهد.
رییس دانشگاه ارومیه اضافه کرد: این محصول در پایش فرایندهای تصفیه فاضلاب و پساب صنعتی بسیار اهمیت دارد.
علیجانپور گفت: محصول دوم، دیجی پات تولید شده توسط شرکت دانش بنیان رایان تصویر کاوش ورنا از شرکتهای دانش بنیان پارک علم و فناوری آذربایجان غربی است.
وی افزود: دیجی پات محصولی است که قادر به دیجیتالی کردن لامها و نمایش آنها بر روی صفحه نمایشگر پاتولوژیست است.
وی اضافه کرد: با دیجی پات، پاتولوژیست قادر است تنها با یک کلیک در هر کجا و هر زمان لام های دیجیتالی بیماران را مشاهده و با استفاده از ابزارهای هوشمند، لام دیجیتال را تجزیه و تحلیل کرده و در صورت نیاز با بقیه همکاران به اشتراک بگذارد.
به گزارش ایرنا، به اعلام دانشگاه ارومیه؛ دکتر چهل امیرانی و دکتر ولی زاده از اعضای هیات علمی دانشگاه ارومیه نیز در توسعه این محصول مشارکت داشتند.
نظر شما