"وحید غلامی" روز سهشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: ۲ شب گذشته طی سرقتی که از کابلهای مخابراتی شهر صورت گرفت، کابلهای تلفن ۱۲ محله مورد سرقت قرار گرفت که موجب قطعی تلفن و اینترنت منازل شهروندان شد.
وی ادامه داد: بیشتر این کابلها از پستهای مشترک مخابرات به سمت محل مشترکان مورد سرقت قرار گرفته و پرسنل مخابرات با اهتمام جدی مشکل پیش آمده برای مشترکان مخابرات را به سرعت رفع کردند.
رئیس اداره مخابرات ملایر بیان کرد: با سرقت کابلهای مخابراتی شهروندان متضرر شده و شبکه از یکپارچگی خارج میشود و مشکلاتی برای مشترکان به وجود میآید.
غلامی یادآور شد: از ابتدای امسال تاکنون به دلیل سرقت کابلهای مخابرات، ۱۵ میلیارد ریال خسارت به شبکه مخابراتی این شهرستان خسارت وارد شد.
وی گفت: بیش از ۱۰ هزار متر شبکه مخابرات از ابتدای امسال تاکنون در این شهرستان سرقت شد که میزان سرقتها از مهرماه بیشتر شده است.
رئیس اداره مخابرات ملایر با بیان اینکه جریمههای اعمال شده برای سارقان باید بازدارنده باشد، افزود: سرقت کابلها و تجهیزات شبکه مخابرات علاوه بر خسارتهای بالای مالی، موجب قطعی شبکه و نارضایتی مردم میشود و برای جبران خسارت، برآورد مالی زیادی نیاز دارد که عملا روند اجرای پروژههای عمرانی ما را کُندی مواجه میکند.
غلامی تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده هرگونه موارد، با تلفن ۱۱۰ و یا تلفن ۲۰۲۱ مربوط به حراست مخابرات در اسرع وقت تماس بگیرند.
وی با اشاره به اینکه مخابرات نقش بسیار مهمی در ارتباطات و توسعه کسب و کارها دارد، یادآور شد: با پیشرفت فناوری ارتباطات، شبکههای مخابراتی به عنوان یکی از اصلیترین زیرساختهای ارتباطی و اطلاعاتی در جوامع مدرن شناخته میشوند و این شبکهها امکان ارتباطات صوتی، تصویری و دادهها را در سراسر جهان فراهم میکنند و نقش بسیار مهمی در توسعه کسب و کارها دارند.
غلامی گفت: با توجه به اینکه ارتباطات موثر یکی از عوامل اصلی موفقیت در هر سازمان و کسب و کاری است، شبکههای مخابراتی امکان ارتباطات داخلی و خارجی، انتقال دادهها، ارتباط با مشتریان و همکاران و ارتباطات اینترنتی را فراهم میکنند و این امر باعث بهبود کارایی و کارآیی سازمانها میشود.
رئیس اداره مخابرات ملایر ادامه داد: این در حالیست که سرقت اموال بیتالمال مخابرات میتواند منجر به مشکلات جدی برای این شرکت و جامعه شود و این اموال ممکن است شامل تجهیزات ارتباطی حیاتی، دادههای حساس و تجهیزات مخابراتی باشند که برای ارتباطات عمومی و امنیت کشور بسیار حیاتی هستند.
غلامی بیان کرد: سرقت این اموال میتواند به قطع خدمات ارتباطی، نفوذ به اطلاعات حساس و آسیب به زیرساختهای مخابراتی شود و علاوه بر این، این امر میتواند به افت اعتماد عمومی به مخابرات و نیز به افت اعتماد به امنیت ارتباطات و اطلاعات منجر شود.
وی تاکید کرد: از این رو، سرقت اموال بیت المال مخابرات به شدت محکوم شده و تحت پیگرد قانونی قرار میگیرد.
به گزارش ایرنا؛ در شهرستان ملایر ۱۲۰ هزار خط تلفن ثابت فعال که ۹۲ هزار شماره تلفن ثابت، دایر است.
نظر شما