خبر فوری: رفع فیلترینگ

مخالفت کویت با کنارگذاشتن سوخت‌های فسیلی

تهران - ایرنا - کویت بار دیگر بر کاهش یا کنارگذاشتن استفاده از سوخت های فسیلی مخالفت کرد.

به گزارش امروز (سه شنبه) ایرنا، «سعد البراک» وزیر نفت کویت در گفت وگو با خبرگزاری رسمی این کشور (کونا) بیان داشت که این کشور بار دیگر مخالفت خود را با گنجاندن موضوع کاهش یا کنار گذاشتن استفاده از سوخت های فسیلی در پیش نویس نهایی توافقنامه COP۲۸ اعلام کرده است.

وی در عین حال بر اعتقاد راسخ کشور کویت به تلاش برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای و حفظ محیط زیست و لزوم حل و فصل موضوع انتشار گازهای گلخانه‌ای از طریق توسعه راه‌حل‌های فنی و نظارت بین‌المللی تاکید کرد.

وزیر نفت کویت افزود: عدم استفاده کلی از سوخت‌های فسیلی بدون شک تاثیر منفی بر اقتصاد جهانی خواهد داشت و مشکلاتی را در بخش انرژی و ثبات توسعه ایجاد می‌کند.

وزرای انرژی کشورهای عربی عضو سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) دیروز (دوشنبه) در دوازدهمین کنفرانس انرژی کشورهای عربی در دوحه با یکدیگر دیدار کردند.

دیدار وزرای نفت کشورهای عربی در دوحه در حالی انجام شد که کشورهای شرکت کننده در کنفرانس آب و هوای سازمان ملل متحد ( COP۲۸ ) به میزبانی امارات بر سر توافق احتمالی حذف تدریجی سوخت های فسیلی با یکدیگر اختلاف نظر دارند.

بیست و هشتمین نشست سالانه آب و هوایی سازمان ملل متحد که دولت‌ها در آن در مورد چگونگی محدود کردن تولید سوخت‌های فسیلی و آماده شدن برای تغییرات آب و هوایی بحث خواهند کرد، از روز ۹ آذر در امارات متحده عربی آغاز شده و امروز به کار خود پایان می دهد.

اولین دوره برگزاری این کنفرانس به اواسط دهه ۹۰ باز می‌گردد که در آن، مذاکره بر سر پروتکل کیوتو برای ایجاد تعهدات الزام‌آور قانونی برای کشورهای توسعه‌یافته در حوزه کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای مورد تاکید قرار گرفت و تاکنون ۲۷ دوره از این کنفرانس برگزار شده است.

از جمله مباحثی که در اجلاس ۲۸ دبی بحث و بررسی شد، علاوه بر دریافت گزارش کشورهای عضو پیرامون عملکرد آن‌ها در حوزه کاهش تولید گازهای گلخانه‌ای و توافق صورت گرفته در اجلاس پاریس، همچنین ردیابی عملکرد سریع کشورها به سمت انرژی‌های پاک و تعامل بر سر تقویت روندهای این حوزه است.

در این اجلاس همچنین در مورد موضوعاتی مانند بهداشت کشورها و ارتقای شاخص‌های سلامت جهانی بحث شد و در کنار آن امور مالی و امنیت غذایی کشورها نیز مورد تاکید قرار گرفت.

مستند به گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های بین‌المللی در حاشیه این اجلاس نیز موسسات محیط زیستی، صدها شرکت تولیدکننده انرژی و مرتبط با سوخت‌های فسیلی و گروه‌های مردم‌نهاد و بخش خصوصی که در حوزه محیط زیست و آلاینده‌های زیست محیطی مشغول به فعالیت هستند، حضور داشتند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha