به گزارش ایرنا، در حالی که جنگ غزه وارد شصت و هفتمین روز خود شده و لحظه به لحظه بر آمار تلفات ارتش رژیم صهیونیستی افزوده می شود و این مساله در کنار موضوع اسرای این رژیم فشار زیادی بر کابینه افراطی نتانیاهو در داخل سرزمین های اشغالی وارد کرده، وزیر جنگ خون آشام رژیم صهیونیستی که به غیر از کشتار مردم بی دفاع غزه کاری بلد نیست با بیان اینکه جنگ در غزه سخت و طولانی خواهد بود با رویاپردازی دوباره مدعی شده که رژیم صهیونیستی در این جنگ پیروز خواهد شد.
وی بدون اشاره به آمار تلفات نظامیان صهیونیست در جنگ غزه و ضربات پی درپی مقاومت به بدنه ارتش ترسوی اسراییل مدعی شده که «ما در حال پیشروی در جنگ و محاصره مواضع حماس در جبالیا و شجاعیه هستیم، جایی که تیپهای نخبه! اسراییل در آن مستقر هستند».
گالانت در عین حال با تناقض گویی گفته که «اگر فشار بیشتری (به مقاومت) وارد کنیم، پیشنهادهای بیشتری برای آتشبس موقت ارائه خواهد شد و ما آن را بررسی خواهیم کرد».
وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در حالی بر ادامه جنگ غزه تاکید دارد که وی همچون دیگر مقامات تل آویو در جنگ غزه سردرگم می باشد و نمی داند که باید آن را ادامه بدهد و یا متوقف کند، زیرا از طرفی آمار تلفات نظامیان صهیونیست به رغم مخفی نگاه داشتن، بسیار بالاست و همچنین خانواده اسرای اسراییل فشار زیادی بر کابینه افراطی نتانیاهو برای آزادی فرزندان خود می آورند؛ از طرف دیگر سران رژیم صهیونیستی به هر طریق نمی خواهند بازنده جنگ غزه معرفی شوند.
رسانههای صهیونیستی شب گذشته (دوشنبه) مدعی شدند که تحرکات جدیدی برای مبادله اسرا انجام شده است؛ در همین پیوند کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی مدعی شد که تحرکات جدیدی برای توافق بر سر مبادله اسرا وجود دارد. کانال ۱۳ رژیم صهیونیستی نیز به نقل از یک مقام این رژیم گزارش داد که شرایط برای بازگشت به توافق در مورد مبادله اسرای جدید فراهم شده است.
در همین رابطه شبکه کان رژیم صهیونیستی هم بدون اشاره به سردرگمی سران رژیم صهیونیستی مدعی شد که فشار نظامی بر حماس منجر به پیشرفت در هفته آینده برای توافق بر سر مبادله اسرا خواهد شد.
تا به امروز شمار زیادی از مقامات رژیم صهیونیستی به شکست در جنگ نوار غزه به رغم کشتار فجیع شهروندان فلسطینی در این منطقه که از ۱۵ مهرماه آغاز شده، اعتراف کرده اند؛ "هرتزی هالوی" رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی چند روز پیش در سخنانی در خصوص شکست ارتش اسراییل در غزه اعتراف کرد: ارتش و بخش اطلاعات هفتم اکتبر (۱۵ مهر) شکست خوردند، اما اکنون نباید مشغول این موضوع شویم.
رئیس ستاد ارتش رژیم همچنین با تکرار رویای دور و دراز مقامات این رژیم برای نابودی حماس افزود: ما برای ادامه جنگ با هدف از بین بردن حماس آماده میشویم و این موضوع زمانبر است.
رئیس ستاد ارتش رژیم صهیونیستی پیش از این نیز در سخنانی اذعان کرده بود که این رژیم در بهبود وضعیت خود و بازگشت به وضعیت قبل از جنگ علیه غزه ناموفق بوده است.
یکی از آسیب های جدی ارتش رژیم صهیونیستی در جنگ غزه هلاکت بیش از ۴۳۰ نظامی این رژیم (البته بنابر اعلام آمار صهیونیست ها) بوده که در بین آنها نام سه افسر ارشد و فرمانده می باشد.
رژیم صهیونیستی که با هدف از بین بردن گروههای مقاومت فلسطین از جمله حماس و آزادی اسرای خود به غزه لشکرکشی کرده بود، بعد از هفتهها جنایت در این منطقه به اهداف خود نرسید و به دنبال مذاکره دوباره با مقاومت است.
جنگ غزه پس از ۴۸ روز به مدت هشت روز متوقف گردید، اما زیاده خواهی تل آویو در برنامه تبادل اسرا موجب شکست مذاکرات و در نهایت از سرگیری جنایات رژیم صهیونیستی در غزه شد.
ارتش اشغالگر صهیونیستی صبح جمعه (دهم آذرماه) پس از پایان موعد آتش بس موقت در غزه، بمباران این باریکه را از سرگرفت و با گذشت ۶۷ روز تجاوز تاکنون بیش از ۱۸ هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و نزدیک به ۵۰ هزار نفر دیگر را زخمی کرده است.
افزایش حمایت های جهانی از برقراری آتشبس فوری در غزه
در حالی که سران جنایتکار رژیم صهیونیستی از طرفی در ادامه جنگ غزه سردرگم هستند و خواهان پایان آن می باشند و از طرف دیگر به دنبال کسب پیروزی برای سرپوش گذاشتن به شکست سنگین خود در عملیات طوفات الاقصی هستند، اما اذهان جهانی به دنبال توقف این جنگ ضدبشری هستند، از این رو کشورهای اسلامی به دنبال راهی برای وادار کردن رژیم صهیونیستی برای توقف جنگ علیه غزه هستند.
به دنبال وتوی چند روز پیش قطعنامه برقراری آتشبس فوری در نوار غزه از سوی آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد و افزایش مخالفتهای جهانی با این اقدام دولت جو بایدن که در حمایت از رژیم صهیونیستی برای کشتار بیشتر مردم فلسطین صورت گرفت، ۱۰۳ کشور جهان تاکنون از قطعنامه برقراری آتشبس در غزه برای تصویب در مجمع عمومی حمایت کردهاند.
مجمع عمومی سازمان ملل متحد امروز (سه شنبه) به وقت محلی، نشستی اضطراری برای رایگیری درباره پیشنویس قطعنامهای که خواستار آتشبس فوری بشردوستانه در غزه است، تشکیل خواهد داد.
دنیس فرانسیس، رئیس مجمع عمومی سازمان ملل روز یکشنبه نامهای به ۱۹۳ کشور عضو این سازمان ارسال کرد که در آن اعلام کرده بود این جلسه توسط ۲۲ عضو گروه عرب و ۵۷ عضو سازمان همکاری اسلامی درخواست شده است.
ریاض منصور، سفیر فلسطین در سازمان ملل نیز گفت که پیشنویس قطعنامهای که قرار است بعدازظهر امروز به رای گذاشته شود، مشابه قطعنامه شورای امنیت است که آمریکا روز جمعه آن را وتو کرد.
منصور ادامه داد: این قطعنامه از سوی ۱۰۳ کشور حمایت شده و امید است که حامیان بیشتری پیدا شوند و در صورت رای گیری، قطعنامه مجمع عمومی رای بالایی به دست آورد.
در مجمع عمومی سازمان ملل حق وتو وجود ندارد و برخلاف شورای امنیت، قطعنامههای آن نیز از نظر قانونی الزامآور نیستند، اما این قطعنامهها به عنوان فشار افکار جهانی مهم هستند هرچند سران رژیم صهیونیستی به دلیل خوی ضدانسانی خود به هیچ قطعنامه ای پایبند نیستند.
واکنش حماس به توقف جنگ و مبادله اسرا
"اسامه حمدان" از رهبران جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) دوشنبه شب تاکید کرد که پیش از هر توافق برای مبادله اسرا باید جنگ (رژیم صهیونیستی علیه غزه) متوقف شود.
حمدان در واکنش به اخبار رسانههای صهیونیستی درباره احتمال توافق برای مبادله اسرای جدید در هفته آینده، افزود: قبل از توقف تجاوز و جنگ هیچ توافقی برای مبادله اسرا انجام نخواهد شد و هدف از گزارشهای رسانههای صهیونیستی در خصوص احتمال دستیابی به توافق (با مقاومت) مصرف داخلی دارد و در مواجهه با فشارهای داخلی گفته میشود.
عضو ارشد حماس با تاکید براینکه نمیتوان خون فلسطینیها را بازیچه قرار داد، افزود: بنیامین نتیانیاهو میخواهد از بحرانهای داخلی خود به ویژه بحران با خانوادههای اسرا فرار کند.
"ابو عبیده" سخنگوی نظامی گردانهای القسام نیز یکشنبه شب در سخنانی هشدار داد که هیچ اسیر اسرائیلی بدون مذاکره و تبادل اسرا زنده از غزه خارج نخواهد شد.
نظر شما