به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمجتبی حسینی روز سه شنبه در نشست هم اندیشی با مراکز جوار و بین کارگاهی اداره کل آموزش فنی و حرفه ای همدان بیان کرد: مهارت آموزی منجر به اشتغال پایدار و کاهش آسیبهای اجتماعی در جامعه می شود.
وی با اشاره به اینکه داشتن مهارت در زندگی فردی و اجتماعی امری حیاتی است اظهار کرد: امروزه با درنظر گرفتن آینده پژوهی می توان دنیای کسب و کار را متحول کرد و از غافلگیر شدن بازماند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری همدان اضافه کرد: باید تحولی ایجاد شود که تاثیر آموزش های مهارتی در جامعه هدف مشهود و قابل اندازه گیری باشد و بتوانیم بسنجیم چند درصد افراد شاغل شدند.
راه اندازی ۵۶ مرکز جوار و بین کارگاهی
مدیرکل آموزش فنی و حرفه ای همدان راه اندازی مراکز جوار کارگاهی را با هدف گسترش آموزشهای فنیوحرفهای و تأمین نیروی کار ماهر مورد نیاز صنایع و اشتغال در محیط کسب کار واقعی دانست.
وهب مختاران اظهارکرد: ارائه آموزش به نیروهای تازه کار از دیگر اهداف این آموزشها برای توسعه و شکوفایی مهارتی در استان است.
وی بیان کرد: تاکنون ۵۶ مرکز جوار و بین کارگاهی در راستای ارتقای دانش فنی و مهارتی شاغلان صنایع در این استان با همکاری شرکتهای صنعتی راهاندازی شده است
مختاران هدف از برگزاری این نشست را حمایت ویژه از بنگاه های اقتصادی که به عنوان همکار آموزش فنی و حرفه ای در توسعه آموزش های مهارتی نقش دارند، عنوان کرد.
۲۲ مرکز دولتی و ۲۱۷ مرکز آموزش خصوصی زیر نظر فنی و حرفه ای استان همدان فعالیت دارند و ۵۰۰ رشته و حرفه را آموزش می دهند.
نظر شما