جایگاه ممتاز کشوری مازندران در پژوهش و نوآوری

ساری- ایرنا- استاندار مازندران که در امر پژوهش و نوآوری در میان استانداران سراسر کشور برای دومین سال متوالی به عنوان یکی از چهار استاندار برتر در این امر معرفی و تجلیل شد، به باور کارشناسان این موفقیت نتیجه هم نشینی و تعامل دانشگاه، صنعت و دستگاه های اجرایی در این استان است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، وزارت کشور هر ساله براساس تفاهم نامه با وزارت علوم، ‌تحقیقات و فناوری اقدام به ارزیابی استانداری های سراسر کشور در حوزه پژوهش می کند و براساس ارزیابی ها، استانداری های مازندران، آذربایجان شرقی، ‌البرز و لرستان به عنوان استانداری های برتر در سال ۱۴۰۲ انتخاب شدند.

مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور طی نامه ای به استانداری مازندران خطاب به سید محمود حسینی پور استاندار و رییس ستاد استانی هفته پژوهش و فناوری مازندران کسب این عنوان را به استانداری این استان اعلام کرد.

براساس اعلام مرکز مطالعات راهبردی و آموزش وزارت کشور مراسم هفته پژوهش با حضور وزرای کشور و علوم، ‌تحقیقات و فناوری برای تجلیل از استانداری های برتر در حوزه پژوهش در تهران برگزار شد.

مازندران از جمله استان های پیشرو در اجرایی کردن تعامل و همکاری بین صنعت و دانشگاه است. دولت سیزدهم با حمایت از دانشگاههای استان مازندران و ارتقاء زیرساخت های آنها از یک سو و توجه به ظرفیت های نخبگان و دانش بنیان سبب شد که این دانشگاهها محصولات ارزشمندی تولید و در گره گشایی از صنعت مازندران به‌کار رفته است.

دانشگاههای استان مازندران به نقطه ای از اعتماد به نفس رسیده اند که به ندای وزارت علوم در برقی کردن خودرو لبیک گفتند و با موفقیت توانستند خودروی شاهین از گروه شرکت سایپا را برقی کنند.

این اقدام نخبگان دانشگاهی در مازندران تحسین همگان را برانگیخته و حتی برخی از صنایع در دیگر استان ها هم برای رفع نیازهای فناورانه خود دست نیاز به سوی مازندران دراز کردند.

در این مقطع زمانی با توجه به اینکه مازندران به عنوان قطب کشاورزی در ایران شناخته شده است، متولیان امر به دنبال آن هستند که با استفاده از ظرفیت دانش بنیان کیفیت محصولات و اراضی کشاورزی را ارتقاع دهند چون ترافیک سنگین صادرات مازندران به کشورهای مختلف ضرورت کیفی سازی و رونق صنعت بسته بندی را بعنوان یک امر مهم مطرح کرده است.

بسیاری از واحدهای کشاورزی و صنایع تبدیلی با بهره مندی از توانمندی های دانش بنیان بدنبال رونق صنعت بسته بندی و کیفی سازی صادرات هستند.

جایگاه ممتاز کشوری مازندران در پژوهش و نوآوری

تعامل در بالاترین سطح

در این پیوند استاندار مازندران بیان داشت: در این مقطع زمانی تعامل دانشگاه های مازندران با دستگاه های اجرایی و صنایع این استان در بالاترین سطح قرار دارد.

سید محمود حسینی پور با بیان این مطلب که اجرای طرح های مهم مازندران با بهره مندی از پژوهش های نخبگان دانشگاهی انجام می شود، بیان داشت: امروز از ظرفیت نخبگان دانشگاهی برای مازندران هوشمند استفاده خواهد شد.

وی اظهار داشت: برای بهرهمندی از ظرفیت علوم نوظهور همانند دانش بنیان روسای هفت دانشگاه را به عنوان دبیران این حوزه انتخاب کردیم که اقدامات ارزشمندی در حال انجام است.

حسینی پور با بیان این که مازندران از سال گذشته برای رونق طرح های پژوهشی جشنواره شهید فخری زاده را بنا کرد، بیان داشت: این جشنواره برای ترغیب کارکنان دولت و خانواده‌های آنان به اجرای طرح‌های پژوهشی، جلب توجه دانشجویان به تدوین پایان‌نامه و رساله‌های تقاضامحور و همچنین اتصال دانشگاه، دستگاه‌های اجرایی و صنعت بنا نهاده شد.

نماینده عالی دولت در مازندران تصریح کرد: این جشنواره برای دومین سال پیاپی در مازندران برگزار خواهد شد که آثار بسیار ارزشمندی برای این جشنواره ارسال شد.

این مقام مسوول تصریح کرد: با توجه به این‌که شهید فخری‌زاده از پژوهشگران برتر در عرصه ملی بود، این جشنواره به مناسبت هفته پژوهش در مازندران طراحی شد و دبیرخانه دائمی رویداد نیز پارسال در نخستین دوره جشنواره آغاز به کار کرد.

استانداری مازندران پارسال رتبه نخست پژوهش و نوآوری را در میان استانداری‌های سراسر کشور کسب کرد و در بیست و سومین جشنواره تجلیل از پژوهشگران، فناوران و نوآوران از سید محمود حسینی‌پور به عنوان استاندار برتر تجلیل شد.

انتخاب استانداری مازندران به عنوان رتبه نخست کشور در حوزه پژوهش و نوآوری، براساس ارزیابی عملکرد یکساله معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری در حوزه پژوهش و ساماندهی اعتبارات پژوهشی از سوی وزارت کشور و وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بود.

جایگاه ممتاز کشوری مازندران در پژوهش و نوآوری

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha