۲۴ آذر ۱۴۰۲، ۱۴:۵۳
کد خبرنگار: 1163
کد خبر: 85323037
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

استاندار کردستان:ساماندهی مرز باشماق نیازمند تصمیم ملی است

سنندج-ایرنا- استاندار کردستان گفت: بهبود وضعیت و ساماندهی مرز باشماق مریوان به عنوان یکی از مهم‌ترین نقاط ترانزیتی غرب کشور نیازمند تصمیم ملی در سطح کلان است.

به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز جمعه در نشست با رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور در سنندج، عملکرد حوزه‌ راهداری در بخش‌های مختلف را مثبت و مطلوب ارزیابی کرد و افزود: در ۲ سال گذشته بیش از ۳۰۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث شده که چند برابر میانگین سال‌های گذشته است.

وی گفت: برای ساماندهی مرز باشماق هماهنگی سه جانبه بین سازمان راهداری، گمرک ایران و استان نیاز است، لذا علی رغم جلسات قبلی، هفته آینده نیز در این راستا با حضور متولیان، جلسه‌ای در تهران برگزار خواهد شد.

استاندار کردستان با بیان اینکه اجرای طرح ساماندهی پایانه باشماق امروز در سامانه قرار گرفته و مشاور و پیمانکار آن به زودی تعیین می‌شود افزود: امیدواریم نیازهای اساسی مرز باشماق با هماهنگی لازم در کمترین زمان به نتیجه برسد.

وی با تشریح برنامه‌های استان در حوزه راهسازی گفت: موقعیت جغرافیایی استان و ظرفیت اقتصادی آن در حوزه مرزی، موجب تردد بالای جاده‌ای شده است که ضرورت جدی به بهسازی و تامین ایمنی آن را می‌طلبد.

زارعی کوشا ضمن قدردانی از معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای به جهت حمایت از تملک اراضی طرح توسعه پایانه مرزی باشماق در استان، یادآور شد: اقدامات خوبی در حال انجام است که به طور قطع تبعات مثبت آن بر ایمنی جاده‌ها، اقتصاد، رفاه و معیشت مردم استان تأثیرگذار خواهد بود.

استاندار کردستان:ساماندهی مرز باشماق نیازمند تصمیم ملی است

معاون وزیر راه و شهرسازی و رئیس سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای کشور نیز در این نشست اظهار کرد: باتوجه به اینکه کردستان مرزهای زیادی با اقلیم کردستان دارد و جزو پرترددترین مرزهای کشور است، ساماندهی مبادی ورودی حائز اهمیت بوده و نیازمند انجام اقدامات کاربردی است.

داریوش امانی با بیان اینکه با پیگیری استاندار کردستان در دولت سیزدهم، تملک اراضی در حوزه مرز انجام شده است، ادامه داد: با همت و عزم جدی استاندار مردمی، هفت هکتاری که قبلا برای پایانه مرزی در نظر گرفته شده بود به ۵۰ هکتار افزایش پیدا کرد و قرار است فازهای دوم و سوم این پایانه بزرگ انجام شود که نیازمند تعامل دستگاه‌های ذیربط در استان و سطح ملی است.

وی به پیشرفت قابل ملاحظه میانگین احداث راه‌های روستایی استان کردستان در مقایسه با مدت مشابه سال‌های گذشته اشاره کرد و گفت: با تلاش‌ متولیان امر در کردستان، حدود ۱۸۰ کیلومتر راه روستایی در استان احداث و همچنین روکش آسفالت با توجه به کمبود قیر، انجام شده است.

در این جلسه مقرر شد در زمینه روکش آسفالت برخی جاده‌های اصلی و تامین ماشین آلات مورد نیاز راهداری از محل مولد سازی، پیگیری لازم صورت گیرد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha