محمدرضا صادقیان روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این چمن به صورت جزیره ای متحرک با مساحت ۸۰ مترمربع بر روی دریاچه ای کوچک خود نمایی و با وزش باد و جریان هوا و یا تکان خاصی به جهات مختلف تغییر مسیر داده و حرکت می کند و همین امر موجب منحصر بهفرد شدن این جاذبه طبیعی شده است.
وی اضافه کرد: کل مساحت این برکه عجیب و باورنکردنی به وسعت یک هکتار است و در میان درهای عمیق قرار گرفته که نیزار، چمن سرسبز، درختان بلند و گلهای زیبا اطراف آن جلوه ای خاص و طبیعی زیبا به آن بخشیده است.
رییس اداره حفاظت محیط زیست تکاب ادامه داد: چمن بهصورت معلق و شناور در وسط این برکه قرار گرفته و دارای پوشش گیاهی کاملا مطلوب و مناسب است و حتی در فصل زمستان و سرمای هوا نیز چمن آن سبزی خود را از دست نمی دهد که برشگفتی بازدیدکنندگان ازاین جاذبه طبیعی افزوده است.
«چملی گول» یا چمن متحرک تکاب در ۱۷ کیلومتری شمال شرقی این شهرستان و در روستای هدف گردشگری «بدرلو» از دهستان افشار بخش مرکزی واقع شده است؛ وجود چمن متحرک، روستای بدرلو را در فصلهای بهار و تابستان به یکی از گردشگرپذیرترین روستاهای آذربایجانغربی تبدیل کردهاست.
مجموعه تخت سلیمان، چمن متحرک «چملیگول»، آبشار دوقلوی «قینرجه»، زندان سلیمان، مجموعه چشمههای آبگرم احمدآباد و قینرجه، کاخها و خانههای اربابی از سایر آثار طبیعی و تاریخی شهرستان تکاب است.
تکاب با ۸۱ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجانغربی واقع است و بیش از ۱۷۰ اثر میراث فرهنگی و گردشگری تاریخی و طبیعی ثبت شده ملی دارد؛ آثار این مجموعه یکی از مهمترین مقصدهای گردشگران خارجی در سفر به ایران است.
نظر شما