استاندار کرمانشاه: نظام اداری و مدیریتی استان آموزش و پرورش را کمک کنند

کرمانشاه-ایرنا- استاندار کرمانشاه گفت: نظام اداری و مدیریتی استان باید با تمام توان و امکانات موجود به کمک آموزش و پرورش بیاید زیرا این مجموعه به تنهایی قادر به اجرای طرح ها و برنامه‌های تحول آفرین تربیتی نیست.

به گزارش ایرنا، محمدطیب صحرایی شامگاه شنبه در نشست بررسی طرح شهید محمد سعید جعفری با محوریت ارتقای فعالیت های تربیتی آموزش و پرورش که با حضور مشاور امور تربیتی استاندار و مدیران مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت برگزار شد؛ عنوان کرد: جمهوری اسلامی طی این ۴۴ سال با وجود حجم بسیار گسترده و شبانه روزی بمباران تبلیغاتی مخرب دنیای استکبار، در حوزه تعلیم و تربیت دست‌آوردهای بزرگی داشته است.

وی یادآور شد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی، جامعه ایرانی در یک فضای ساده و سنتی و به دور از ابزارهای تبلیغی پیچیده امروزی زندگی می‌کرد ولی جمهوری اسلامی توانسته در عصر شبکه های اجتماعی، کانال های متنوع ماهواره ای و موبایل های هوشمند، انسان‌هایی در سطح و تراز دینی قابل قبول تربیت کند و این موفقیت، بسیار بزرگ و تحسین برانگیزی است.

استاندار کرمانشاه با تاکید براینکه این موفقیت ها نباید باعت سستی و بی خیالی افراد بشود، گفت: ایران اسلامی در عرصه تعلیم و تربیت در یک جنگ و تقابل بسیار جدی با دنیای استکبار قرار دارد و دانش آموزان یکی از کانون های هدف تبلیغاتی دشمن هستند.

وی افزود: خوشبختانه امروز به برکت دولت مردمی و انقلابی، عرصه برای ارتقای نظام تعلیم و تربیت در تراز حکومت اسلامی کاملا مهیا است.

استاندار تاکید کرد: اگر امروز از فضای آموزشی غفلت کنیم، ۱۰ سال دیگر در زمینه نیروی انسانی جهادی و انقلابی دچار مشکلات جدی خواهیم شد.

صحرایی در ادامه عنوان کرد: طرح شهید محمدسعید جعفری یک طرح تحول آفرین برای آموزش و پرورش استان است و باید به صورت جدی، جهادی و پیگیرانه اجرایی شود.

وی گفت: برای اجرای این برنامه نیازمند مدیرانی دغدغه مند، دلسوز، جهادی و با دانش هستیم.

استاندار کرمانشاه به امکانات قابل توجه رفاهی، تفریحی و خدماتی ادارات و سازمان‌های استان اشاره کرد و گفت: نظام اداری و مدیریتی استان باید با تمام توان و امکانات موجود به کمک آموزش و پرورش بیاید زیرا این مجموعه به تنهایی قادر به اجرای این برنامه نیست.

وی گفت: محتوا و روش در این طرح باید ساده، روان، ارزان و قابل دسترس، فراگیر و قابل توسعه به دیگر شهرستان های استان باشد و متناسب با نیاز هر حوزه، قابل بروزرسانی باشد.

صحرایی برگزاری اردوهای علمی، ورزشی، تفریحی و زیارتی دانش آموزی داخل استانی و کشوری را یکی از بخش های مهم طرح شهید جعفری معرفی کرد و گفت: در گذشته اردوهای دانش‌ آموزی در قالب فوق برنامه و یا برنامه‌های تفننی برگزار می شد ولی اردو در نظام تربیتی برای ما از یک نقشی محوری و اثرگذار برخوردار است‌.

وی بر استفاده از ظرفیت دانشگاه ها در این طرح تاکید کرد و گفت: دانشگاه‌های مختلف استان، مجموعه های بسیار جذاب و اثرگذاری برای برگزاری اردوهای دانش آموزی هستند و این عزیزان می توانند با هماهنگی از امکانات زمین ورزشی، سالن همایش‌ها و فضاهای علمی و آموزشی این دانشگاه‌ها بهره بگیرند.

استاندار کرمانشاه ادامه داد: همچنین بازدید از کارخانه های بزرگ صنعتی و دیدار با کارآفرینان موفق می تواند به تعالی فکر و اندیشه دانش آموزان و انتخاب مسیر صحیح کمک کند.

وی عنوان کرد: با توجه به شرایط تهاجم فرهنگی گسترده استکبار جهانی و وقوع یک زلزله تبلیغاتی توسط رسانه های معاند، مشارکت پررنگ و اثرگذار گروهای جهادی و حوزه‌های علمیه در این اردوهای دانش آموزی می تواند به بی اثر کردن این هجمه ها و ترویج فرهنگ اسلامی و انقلابی و ترویج الگوی کار جهادی و عالمانه بسیار کمک کند.

صحرایی همچنین گفت: در طول اجرای این طرح می توان استعداد دانش آموزان در حوزه‌های مختلف را شناسایی و برای پرورش این استعدادها برنامه ریزی کرد.

به گزاش ایرنا هم اکنون ۲۶ هزار معلم در چهار هزار مدرسه با ۱۵ هزار کلاس در حال تدریس به ۳۷۰ هزار دانش آموز استان کرمانشاه هستند.

استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت دارای ۳۵ شهر و ۲ هزار و ۵۹۵ روستا است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha