به گزارش ایرنا، در این گزارش ادعا شد: هکرهای مرتبط با یکسری کشورها از جمله چین، روسیه و ایران در موارد متعددی به زیرساختهای انتخاباتی متصل شده، تارنماهای دولتی را بررسی و اطلاعات رایدهندگان را کپی کردند. با این حال، بر اساس این گزارش، هیچ مدرکی مبنی بر اینکه این فعالیتهای سایبری تاثیری بر انتخابات یا مجموع آرا داشته باشد، وجود ندارد.
آسوشیتدپرس افزود: گزارش غیرمحرمانه مشترک وزارت دادگستری و وزارت امنیت داخلی آمریکا گرچه تأثیر فعالیت دولت های خارجی بر زیرساخت های انتخاباتی را ارزیابی کرده، اما تلاش های دولت های خارجی برای شکل دادن به باورهای عمومی یا تغییر نظرات رأی دهندگان را بررسی نکرده است.
در گزارش جداگانه دفتر مدیر اطلاعات ملی نیز تلاشهای چندین کشور برای نفوذ در انتخابات میان دورهای مذکور بررسی شده است.
به عنوان مثال، در این گزارش ادعا شده که روسیه تلاش کرده بود تا حزب دموکرات را با هدف کاهش حمایت آمریکا از اوکراین و تضعیف اعتماد به انتخابات، بدنام کند. چین نیز به دنبال تأثیرگذاری بر رقابت های انتخاباتی تعداد معدودی از نامزدهای هر دو حزب اصلی سیاسی بود و بر افراد دارای دیدگاههای ضد چینی تمرکز کرده و به طور مخفیانه یک سناتور آمریکایی را بدنام می کرد.
این گزارش همچنین مدعی شده که ایران نیز عملیاتهای مخفیانهای را با هدف بهرهبرداری از شکافهای اجتماعی در آمریکا انجام داده بود.
نظر شما