به گزارش خبرنگار ایرنا، کاظم دبیر روز سهشنبه در آیین تجلیل از فعالان عرصه حمل و نقل با اشاره به شرایط اقلیمی و بارش برف در شهرستانهای گرمی، مشگینشهر، نمین، نیر و اردبیل در فصل زمستان اظهار کرد: بعضی شغلها شرایط و خدماتشان چنان است که اگر یک روز هم تعطیل باشند، شاید مشکلی پیش نیاید؛ اما برخی شغلها مانند راهداری چنین نیستند.
وی با اشاره به نقش فعالان این عرصه در تامین سلامت و امنیت مسافران و رانندگان همچنین تسهیل دسترسی تولیدکنندگان به بازارهای فروش و انتقال کالاها افزود: روند توسعه کشورها نشان میدهد که وضعیت حمل و نقل آنها حیاتی بوده و از جمله توسعه کنونی دوبی ناشی از همین توجه و توسعه زیرساختهای مرتبط با صنعت حمل و نقل هوایی است.
دبیر اظهار کرد: هر چقدر هم که در بخش کشاورزی و صنعت استان تولید داشته باشیم، اگر فعالان حوزه حمل و نقل این کالاها را به بازارهای هدف نرسانند، کاری از پیش نمیرود و این امر نشان دهنده اهمیت و نقش رانندگان و سایر دستاندرکاران حوزه حمل و نقل است که با خدماتشان به مردم در کنار کسب درآمد، موجب جلب رضایت الهی هم میشوند.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل با تاکید بر اینکه تکمیل نشدن زیرساختها بحثی اساسی و مانع توسعه استان است، بیان کرد: شاید اینکه در حال حاضر وضعیت اقتصادی مردم در استان اردبیل از نظر سرانه درآمدی نصف میانگین کشور است، بخشی از علت آن ناشی از همین ضعف در زیرساختهای حمل و نقل استان است.
وی تصریح کرد: یکی از زیرساختهای اساسی استان راهآهن اردبیل-میانه است که مسئولان پیشین از پیشرفت ۹۰ درصدی آن حرف میزدند اما در نهایت مشاهده شد که چنین نبوده است.
دبیر خاطرنشان کرد: تیم مدیریتی استان با توجه به اهمیت موضوع در چند سال گذشته پیگیر سرعتبخشی به اجرای پروژه بود که اکنون راه آهن میانه - اردبیل در مراحل پایانی است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری اردبیل در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به اهمیت انتخابات پیشروی مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت مشارکت مردم و انتخاب شخصیتهای واجد شرایط تاکید کرد و افزود: یکی از علل توسعه استانهای توسعه یافته کشور، همدلی و تلاش هماهنگ همه مسئولان و نمایندگان آنها برای پیگیری و پیشبرد برنامهها و پروژهها است و از این رو مشارکت و انتخاب مردم اهمیت دارد و باید افرادی تاثیرگذار در روند توسعه استان انتخاب کنند.
به گزارش ایرنا، در پی فرمان امام خمینی (ره) به کامیونداران برای تخلیه کشتیهای منتظر در بندرهای جنوبی کشور در سال ۱۳۶۱ و بسیج عمومی آنها، ۲۶ آذر با پیشنهاد وزارت راه و ترابری به شورای فرهنگ عمومی در راستای ارتقای آگاهی اقشار مختلف مردم از نقش و جایگاه این شبکه گسترده از سال ۱۳۷۶ با عنوان «روز حمل و نقل» نامگذاری شده است.
به همین مناسبت امروز جمعی از فعالان عرصه حمل و نقل، رانندگان و راهداران نمونه استان طی مراسمی در مجتمع فرهنگی فدک اردبیل با اهدای لوح و هدایایی تجلیل شدند.
در حال حاضر یک هزار و ۳۱۹ دستگاه ناوگان مسافری شامل ۲۸۸ دستگاه اتوبوس، ۲۷۳ مینیبوس، ۷۵۸ دستگاه سواری و هشت هزار و ۹۶۷ دستگاه کامیون در کنار ۶۰ شرکت در بخش حمل و نقل مسافر، ۹۰ شرکت در بخش حمل و نقل کالا و ۱۰ شرکت بینالمللی در حوزه حمل و نقل استان اردبیل فعالیت دارند.
استان اردبیل که بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت دارد، با برخورداری از حدود ۶ هزار و ۷۰۰ کیلومتر انواع راههای اصلی و فرعی در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان در منطقهای کوهستانی و سردسیر واقع شده است.
نظر شما