به گزارش خبرنگار ایرنا محمد کرمی روز سه شنبه در مراسم تجلیل از پژوهشگران برتر دانشگاه آزاد اسلامی که در سالن رازی این دانشگاه برگزار شد اظهارکرد: با توجه به اینکه اصل هر کشور و استان دانشگاهها، اساتید و دانشجویان آن هستند با برنامهریزیهایی که صورت گرفته، همه دستگاههای اجرایی موظفند با دانشگاهها ارتباط برقرار کنند تا شاهد سرعت رشد و توسعه در سیستان و بلوچستان با کارهای علمی باشیم.
وی ادامه داد: امکانات دانشگاه به رشد و توسعه در جامعه کمک نمیکنند بلکه این اساتید متفکر، جهادی، انقلابی و دانشجویان خوش فکر که سرشار از نوآوری هستند به توسعه و رشد استان کمک خواهند کرد.
استاندار سیستان و بلوچستان ادامه داد: اساتید باید با تمام وجود برای دانشجویان وقت بگذارند تا دانشجوی توانمند و خلاق تربیت شود خروجیهایی که از دانشگاه میآیند باید برای دیگران شغل ایجاد کنند.
وی با اشاره به اینکه دانشجو باید در زمان دانشجویی خود کار کند تا مهارت محور شود افزود: اساتید دانشگاهی باید شرکتهای دانش بنیان را راهاندازی کنند تا حداقل دانشجویان خودشان را به کار گیرند.
کرمی تصریح کرد: تا زمانی که در اقتصاد دلالی وجود داشته باشد به جایی نخواهیم رسید از این رو اقتصاد باید مردمی شود.
وی ادامه داد: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای بینظیری از جمله نیروی جوان و سرشار از فکر و خلاقیت، مرز زمینی و دریایی برای ارتباط با کشورهای مختلف در زمینه تجارت و همچنین معادن زیادی از جمله طلا، مس، تیتانیوم و منیزیم دارد از این رو این استان؛ استانی برخوردار و ثروتمند به شمار میرود.
استاندار سیستان و بلوچستان از پاکستان با ۲۶۰ میلیون جمعیت به عنوان یک بازار بزرگ یاد کرد و افزود: از این ظرفیت در بحث تجارت میتوان بهترین استفاده را برد.
وی گفت: شرکتهای دانش بنیان باید برای فرآوری معادن پای کار بیایند تا سیستان و بلوچستان به سرعت رشد پیدا کند به همین دلیل به هیچ جا اجازه فرآوری معادن را ندادهایم.
کرمی با بیان اینکه در حال حاضر کارخانه مس و طلای سیستان و بلوچستان در آستانه بهرهبرداری است افزود: هر کارخانه برای بهرهبرداری نیاز به یک شهرک صنعتی دارد که باید همین شرکتهای دانش بنیان به کمک اساتید و دانشجویان کار آن را انجام دهند.
نظر شما