دانشگاه‌های اردبیل برای مدیریت جامعه برنامه ارائه کنند

اردبیل - ایرنا - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل گفت: برای حل مسائل عمومی و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی به کمک و همراهی مراکز علمی نیاز داریم و دانشگاه‌ها باید برای مدیریت جامعه راهکار ارائه کنند.

به گزارش خبرنگار ایرنا ، رضا قاسمیان روز سه‌شنبه در نشست هم‌اندیشی اساتید دانشگاه محقق اردبیلی به تاثیر اساتید دانشگاه در تصمیم‌سازی‌های استان اشاره کرد و گفت: اتاق‌های اندیشه ورز در حوزه‌های مختلف وجود داشته و همواره با دانشگاه و حوزه‌های علمی ارتباط داریم.

وی با بیان اینکه نخبگان جامعه باید در جامعه موثر واقع شوند، افزود: افزایش حوزه اثر اساتید باعث افزایش سطح نخبگی می‌شود و با توجه به هدایت و مدیریت جامعه در حوزه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی، اصلی‌ترین هدف از برگزاری این نشست‌ها این است که خواص، افکار خود را به منطق تبدیل کنند و از طریق دستگاه‌های تصمیم‌ساز و تصمیم‌گیر برای هدایت جامعه استفاده کنند.

وی احساس مسئولیت را اولین اصل توسعه و پیشرفت دانست و ادامه داد: باید در خصوص مشارکت و حضور کمی و کیفی مردم در انتخابات برنامه‌ریزی شود و در خصوص شیوه‌های رقابت، نحوه ورود مردم و نامزدها نقش داشته باشیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با بیان اینکه مردم باید از نامزدهای انتخابات مطالبه کنند، اظهار کرد: عدم مشارکت در انتخابات نفعی برای کسی ندارد و باعث کاهش سرعت پیشرفت و توسعه کشور خواهد شد.

وی مشارکت سیاسی را در ثبات سیاسی تاثیرگذار دانست و تصریح کرد: مطالبه‌گری باید در چهار سطح مطالبه‌گری مردم از مسئولان ، مطالبه‌گری مسئولان از مردم ، مطالبه‌گری مردم از مردم و مطالبه‌گری مسئولان از مسئولان انجام شود.

وی با اشاره به ارزش افزوده بالای تولید محتوا تصریح کرد: از ایده‌های اساتید در حوزه تولید محتوا و اثرگذاری استقبال می‌کنیم.

اسماعیل چمنی ، رئیس دانشگاه محقق اردبیلی نیز در این نشست با بیان اینکه نشست‌های هم‌اندیشی مسائل اجتماعی استان با حضور اساتید مرتبط برگزار خواهد شد ، گفت: این طرح برای ارائه راهکار و حل مسائل و مشکلات موجود موثر است و به اعتلای دانشگاه و استان در عرصه‌های ملی و بین المللی منجر خواهد شد.

دانشگاه محقق اردبیلی در سال ۱۳۵۷ با نام دانشکده کشاورزی تاسیس شده است و اکنون تعداد رشته‌های مصوب این دانشگاه ۲۸۱ رشته شامل ۶۲ رشته در مقطع دکتری، ۱۳۳ رشته مقطع کارشناسی ارشد، ۷۹ رشته مقطع کارشناسی و هفت رشته مقطع کاردانی است.

این دانشگاه دارای ۹ دانشکده، سه مرکز تحقیقات، سه پژوهشکده، ۱۹ هسته پژوهشی و یک مرکز نوآوری و رشد واحدهای فناور است و همایش‌های علمی و آموزشی متنوعی در آن با حضور مسئولان کشوری و استانی برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha