مشارکت ۷۵۰ هزار نفر عامل اجرایی در انتخابات اسفندماه

خرم‌آباد - ایرنا - مدیرکل انتخابات وزارت کشور گفت: ۷۵۰ هزار نفر عامل اجرایی برگزاری انتخابات مجلس شورای اسلامی و خبرگان رهبری را در کشور بر عهده دارند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، محسن اسلامی روز سه‌شنبه در همایش هیات های اجرایی شهرستان ها و بخش های لرستان اظهار کرد: فرآیندهای اجرایی انتخابات تغییر کرده است ، چراکه در گذشته فرآیند اجرایی ۸۳ روز طول می کشید، اما اکنون به ۲۰۹ روز رسیده است.

وی گفت: یک هزار و ۲۱۸ هیأت اجرایی اصلی و فرعی در کشور اجرای انتخابات را بر عهده دارند و از تمام عوامل قدردانی می‌کنم، چراکه دغدغه اصلی این رویداد مهم را برطرف می‌کنند.

دبیر ستاد انتخابات کشور افزود: ستاد پیشگیری از جرایم انتخاباتی در قوه قضاییه تشکیل و جلسات برگزار می‌شود و در یک شرایط قانونمند موضوع مدیریت در برگزاری انتخابات بررسی می‌شود.

اسلامی ادامه داد: در قانون جدید رای دهنده می‌تواند به همراه شناسنامه از کارت ملی ، پایان خدمت و گذرنامه نیز برای رأی دادن استفاده کند و این درحالی بود که در گذشته باید مهر انتخابات در شناسنامه درج می‌شد.

وی بیان کرد: عوامل اجرایی موظف به خواندن قانون انتخابات هستند و شعب باید برخط باشند تا دستگاه های احراز هویت بخوبی عمل کنند، همچنین عوامل اجرایی هرگونه جهت گیری های سیاسی جدا خودداری کنند.

مدیرکل انتخابات وزارت کشور یادآور شد: تولید اعتماد از ناحیه عوامل اجرایی به مردم موجب افزایش مشارکت حداکثری می‌شود ، بی‌طرفی عوامل در روز رأی‌گیری ضروری است، چراکه هیأت های اجرایی اعتماد زایی دارند و از این بستر مردم در انتخابات شرکت خواهند کرد.

اسلامی اضافه کرد: عوامل اجرایی تمامی شرایط برای تسهیل در رأی‌گیری را فراهم کنند، چون از مولفه های اصلی ارتقاء کیفیت برگزاری می‌باشد، همچنین اقدامات انجام شده در این رویداد مهم به مردم اطلاع رسانی شود.

اسلامی گفت: تبلیغات محیطی همچنین ایجاد شور و نشاط انتخاباتی در میزان مشارکت حداکثری، تاثیر مستقیم دارد و در بستر مجازی این فضا برای نامزد های انتخاباتی فراهم می‌شود تا بتوانند تبلیغات کنند.

وی ادامه داد: انتخابات با شیوه گذشته برگزار و با هماهنگی قوه قضاییه برای برگزاری الکترونیکی تنها در چهار حوزه انتخابیه در هر استان در حال رایزنی هستیم.

وی بیان کرد: مردم از عوامل اجرایی انتظار دارند قانون رعایت شود و فرقی بین نامزدها بوجود نیاید همین امر موجب سلامت و در ادامه افزایش مشارکت می‌شود.

اسلامی گفت: رهبر معظم انقلاب باتوجه به اهمیت انتخابات در این دوره بر چهار راهبرد سلامت، رقابت، امنیت و مشارکت تاکید کردند که بر این اساس باید سیاست های ابلاغی در زمینه های عدالت، مساوات، حقوق رای دهندگان و انتخاب شوندگان با جدیت مدنظر قرار گیرد.

انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، یازدهم اسفندماه امسال برگزار می‌شود.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha