به گزارش ایرنا ،مهدی سالاریه روز پنجشنبه در حاشیه نشست ارتباط صنعت و پژوهش اظهار داشت: تربیت نیروی کار و اعلام آمادگی دانشگاه ها برای تربیت نیروهای متخصص و تحقیق و توسعه(R&D) برای توسعه صنعت در این شهرستان در دستور کار قرار دارد.
وی توضیح داد: رفع موانع در این حوزه باید مدنظر قرار گیرد و تربیت نیروهای مهندسی، شیمی، کشاورزی، مدیریتی و علوم اقتصادی برای این امر ضروری و لازم است.
معاون سیاسی -امنیتی فرماندار شهرستان فیروزکوه بیان کرد: تأسیس رشته شیلات، لزوم مکاتبه صنایع با اداره فنی و حرفهای برای تربیت نیروی کار حرفهای، ایجاد واحد آموزشگاه آزاد صنایع ،برگزاری جلسات مستمر کارگروه صنعت و پژوهش، تشکیل خانه صنعت در شهرک صنعتی امیریه، استقرار کارشناس ارتباط با صنعت در خانه صنعت و تهیه فهرست نیازهای صاحبان صنابع برای توسعه صنعت مصوب شده است.
مهدی امیر میاندرق رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد فیروزکوه با اشاره به مشکلات کاهش دانشجویان در این واحد دانشگاهی بیان کرد: ایجاد دفاتر ارتباط با صنعت و تعهد دانشگاه آزاد برای بازدید از شهرکهای صنعتی، ایجاد طرح پویش و مدارس مهارتی توسط دانشگاه آزاد انجام خواهد شد.
وی افزود : دانشگاه آزاد آمادگی مساعدت در ایجاد رشته صنایع غذایی و ارائه حمایتهای ماشینآلاتی، خوابگاه به کارگران و پرسنل صنایع را دارد.
رئیس دانشگاه پیام نور فیروزکوه با اشاره به چگونگی ایجاد رشتهها در ساختار دانشگاهی بیان کرد: رشتهها باید به صورت بومی گزینی رشد کنند و همچنین ایجاد رشتههای مورد نیاز براساس نیازسنجی فیروزکوه انجام شود.
علی اکبر اسفندیار گفت : شناخت نقطه اشتراک مشکلات صنایع و لزوم تعریف آموزشهای آزاد در دستور کار دانشگاه پیام نور قرار داردو در این راستا می توان از ظرفیت رشته های دایر در دانشگاه برای توسعه صنایع و رفع مشکلات استفاده کرد.
سید امین حسینی رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت شهرستان فیروزکوه با تأکید بر لزوم ایجاد خانه صنعت، اشاره داشت: باید خریدهای صنعتی و خدمات صنعتی در خود فیروزکوه صورت پذیرد و ارجاع نیازهای فیروزکوه به سایر شهرها کم شود یکی از مشکلات، مسکن و رفاه پرسنل صنعت است که باید اقدامات لازم در این حوزه انجام شود.
شهرستان فیروزکوه با جمعیت سیال ۵۰ تا ۱۵۰ هزار نفر در فصول مختلف سال در شرق پایتخت قرار دارد.
نظر شما