محمدرضا شکوهی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: ۹۰ دستگاه آمبولانس، چهاردستگاه موتورلانس، ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس و یک بالگرد در طرح زمستانی امدادرسانی می کنند.
وی اضافه کرد: خودروهای مورد استفاده در جاده ها به لاستیک یخ شکن مجهز شد همچنین از خودروهای کمک دار در پایگاه های واقع در مناطق کوهستانی، سخت گذر و گردنه های برفگیر استفاده شده است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار کرد: با وجود فرسودگی برخی از خودروهای آمبولانس این استان اما آنها اورهال(بازآماد) شده و این فرسودگی مانع از خدمت رسانی نشده است.
شکوهی افزود: طبق قانون اورژانس، باید حداقل در ۸۰ درصد ماموریت های جاده ای، آمبولانس اورژانس در زیر ۱۵ دقیقه و در عملیات های شهری زیر هشت دقیقه بر سر بالین مصدوم یا بیمار حضور یابند که این زمان طلایی در همدان رعایت شده است.
وی بیان کرد: اورژانس همدان دارای ۲ دستگاه اتوبوس یکی برای حمل بیمار و دیگری مجهز به اتاق عمل است تا در شرایط اضطراری از آنها استفاده لازم صورت گیرد.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیرحوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: یکی از اولویت های اورژانس برای سال جاری راه اندازی هفت پایگاه جدید اورژانس است که در صورت تامین آمبولانس و جذب نیروی مورد نیاز، امکان افزایش پایگاه های اورژانس در استان فراهم می شود.
شکوهی اظهار کرد: هر پایگاه اورژانس دارای یک دستگاه آمبولانس است و به ازای هر سه پایگاه یک آمبولانس پشتیبان پیش بینی شده است.
طرح زمستانی در راه های ارتباطی استان همدان با مشارکت پلیس راه و راهور، راهداری، جمعیت هلال احمر، اورژانس و امداد خودرو از روز سه شنبه ۲۱ آذر ۱۴۰۲ آغاز شد و تا ۲۰ اسفند این سال ادامه دارد.
نظر شما