به گزارش ایرنا، در بسته خبری پیش رو مهمترین اخبار ۲۴ ساعت گذشته را باهم مرور میکنیم ،امروز سرویس جامعه خبرگزاری ایرنا با اخبار مختلفی از حوزه اجتماعی ایران همراه بود که گزیده این اخبار را میتوانید در ادامه بخوانید.
نابرابری آموزشی محکوم است/نبود توافق ضمنی برای آموزش و پرورش رایگان
معاون قانون اساسی معاونت حقوقی رئیس جمهور گفت: هرگونه تبعیض و نابرابری آموزشی، از نظر قانون اساسی محکوم است.
سید احمد حبیب نژاد در گفتوگو با خبرنگار گروه جامعه ایرنا درباره آموزش و پرورش رایگان در قانون اساسی و شرایط کنونی جامعه برای پرداخت هزینه برای تحصیل فرزندان، توضیح داد: بهترین حالت این است که براساس قانون اساسی آموزش و پرورش رایگان برای همه انجام شود، در برخی از کشورها علاوه بر رایگان بودن، الزامی بودن هم در قانون ذکر شده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اعطای ۲۰ میلیون تومان بلاعوض برای مناسبسازی خانه معلولان
رئیس دبیرخانه پیگیری و هماهنگی مناسب سازی کشور گفت: برای مناسبسازی خانههای افراد دارای معلولیت اکنون ۲۰ میلیون تومان بلاعوض پرداخت میشود که ممکن است این مبلغ افزایش یابد.
غلامرضا رضایی فر در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بابیان اینکه مردم می توانند مشکل مناسب سازی منزل خود را با سامانه معبر مطرح کنند و این مورد در سامانه مورد رسیدگی قرار میگیرد، افزود: تمام شهروندان در صورت داشتن مشکل مناسب سازی می توانند به سامانه معبر با شماره ۳۰۰۰۰۱۲۳۲۲ پیامک ارسال کنند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
دوران کودکی غرق در فضای مجازی؛ خداحافظی با خالهبازی، لِیلِی و گُل کوچیک
دنیای شیرین کودکانه دیگر با خالهبازی، تیلهبازی، گل کوچیک، لیلی کودکانه و هزاران بازی دیگر آمیخته نشده بلکه این روزها شیرینی فعالیتهای روزانه کودکان با بازیهای رایانهای عجین شده است؛ دنیایی که رنگ زندگی را در گوشی تلفن همراه معنا میکند حالا دیگر کودک سه ساله یا ۱۲ ساله فرقی با هم ندارند دنیای همه در فضای مجازی و اینترنت غرق شدهاند.
یک ساعتی بود که از کودک خردسالم غافل شده بودم، صدای او را هم نمیشنیدم، وقتی داخل اتاقش شدم دیدم گوشهای از اتاق بدون سروصدا با گوشی تلفن همراه بازی میکند. چنان غرق در این بازی بود که حتی متوجه حضور من بالای سرش نشد. پرسیدم بازی چیه که سریع گوشی را برگرداند که صفحه آن را نبینم.ادامه این گزارش را اینجا بخوانید.
باسوادی در کشور به ۹۸ درصد رسیده است
رییس سازمان نهضت سوادآموزی گفت: در ابتدای انقلاب در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد باسواد داشتیم اما امروز وضعیت سواد در این گروه سنی ۹۸ درصد است.
علیرضا عبدی در نشستی با خبرنگاران اظهار کرد: در ابتدای انقلاب در گروه سنی ۱۰ تا ۴۹ سال، ۴۷ درصد باسواد داشتیم اما امروز وضعیت سواد در این گروه سنی ۹۸ درصد است و فاصله بین باسوادی زنان و مردان به ۶ درصد و اختلاف در مناطق شهری و روستایی نیز به ۱۱ درصد رسیده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
ارایه خدمات رایگان به بیماران سرطانی ۱۶ تا ۳۰ سال
جوانان ۱۶ تا ۳۰ سال که به بیماری سرطان مبتلا هستند، میتوانند با مراجعه به موسسه خیریه رضوی از تمامی امکانات و حمایتهای رایگان برخوردار شوند.
به گزارش روابط عمومی موسسه خیریه رضوی، نسترن رضوی مدیر این موسسه، افزود: خدمات ویزیت مشاوره درمان به صورت رایگان، تامین بخشی از هزینه دارویی و درمانی، اسکان بیماران تحت درمان، کمک به بالا بردن اعتماد به نفس بیمار با ایجاد توانمندسازی و اشتغال، برگزاری کلاسهای آموزشی و کارگاهها و غیره از مواردی است که بیماران سرطانی ارایه می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
درخواست بزرگترین موسسه کارآفرینی جنوب شرق آسیا برای همکاری با ایران
موسسه ایواپی به عنوان بزرگترین موسسه کاریابی اندونزی با اهداف توانمندسازی اقتصادی و کارآفرینی زنان، پیشنهاد همکاری با زنان کارآفرین و تاجر ایران را به معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ارایه کرد.
انسیه خزعلی معاون رییس جمهور که به اندونزی سفر کرده است، با موسسه ایواپی که بزرگترین موسسه کاریابی این کشور به شمار می رود، دیدار و گفت و گو کرد و در این دیدار ضمن برشمردن برخی اقدامات ایران نظیر حمایت از مراکز رشد و استارتآپها، تعاونیهای زنان، صندوقهای حمایت از دانشجویان، کارآفرینان و مشاغل خرد زنان روستایی، کاهش زمان اخذ مجوز برای بانوان متقاضی مشاغل خانگی از هشت ماه به دو هفته و ایجاد بازارچههای موسمی، دائمی و مرزی از همکاری کارآفرینان و بازرگانان زن ایرانی با اعضای ایواپی استقبال، و برای شروع کار، پیشنهاد ایجاد بازارچه دیجیتال را مطرح کرد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۲۰ مرکز توانبخشی در سال ۱۴۰۲ راهاندازی شد
معاون بهداشت، درمان و توانبخشی جمعیت هلال احمر گفت: با برنامهریزیهای صورت گرفته در سال جاری ۲۰ مرکز توانبخشی در استانهای مختلف کشور راهاندازی شده است.
پیمان نامدار با اشاره به خدمات ارائه شده در این مراکز افزود: در مراکز توانبخشی جمعیت هلال احمر خدمات ارتز، پروتز، فیزیوتراپی، کاردرمانی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی؛ بینایی سنجی؛ تغذیه و کلنیک های تخصصی و چند تخصصی توانبخشی به مددجویان و معلولین ارائه می شود.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
۴ مصوبه مجلس برای تشدید ناترازی تامین اجتماعی/راهحل ناترازی چیست؟
نمایندگان مجلس گرچه میگویند در برنامه هفتم گامهایی را برای اصلاح صندوقهای بازنشستگی برداشتهاند اما بررسیها از وجود چهار مصوبه در این لایحه حکایت دارد که ناترازی را در صندوق تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین صندوق بیمهای کشور تشدید میکند.
صندوق بازنشستگی کشوری و سازمان تأمین اجتماعی و همچنین نیروهای مسلح از منظر پایداری مالی در مرحلهای هستند که عمده مستمریهای پرداختی خود را از محل منابع عمومی تأمین می کنند. وضعیت پایداری مالی سازمان تأمین اجتماعی به عنوان بزرگترین صندوق بیمهای کشور نشان می دهد که اکنون وابستگی کمتری به منابع عمومی دارد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
سامانه «پناه»راهاندازی شد/خدمات قضایی غیرحضوری میشود
مدیرعامل کانون دفاتر خدمات الکترونیک قضایی از راهاندازی سامانه «پناه» خبر داد و گفت: خدمات غیرحضوری به سبد خدمات دفاتر افزوده میشود و شهروندان میتوانند بنا به خواست و انتخاب خود از هر نوع خدمات حضوری یا غیرحضوری بهرهمند شوند.
حسن روحانینیا اظهار داشت: یک دهه از فعالیت دفاتر خدمات الکترونیک قضایی میگذرد و در این مدت یک دوره تاسیس و یک دوره تثبیت را تجربه کردهاند و به نظر می رسد که اکنون موعد آن است که بسته خدمات در دفاتر خدمات الکترونیک قضایی تکمیل شود و توسعه یابد.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
آلودگی هوا خطر ابتلا به پوکی استخوان را تسریع میکند
کارشناس دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: آلودگی هوا از طریق سه روش، خطر ابتلا به پوکی استخوان را در افراد تسریع می کند بنابراین لازم است هر روز شیر و لبنیات مصرف شود.
سپیده دولتی با اشاره به اینکه هرساله با شروع فصل سرما با تشدید آلودگی هوا در شهرهای بزرگ و صنعتی رو به رو هستیم که سال به سال وضعیت به دلایل مختلف بدتر می شود، اظهار داشت: مطالعات مختلف در دنیا ارتباط آلودگی هوا و احتمال ابتلا به برخی از بیماری ها در افراد از جمله بیماریهای قلبی عروقی و تنفسی، برخی از سرطانها مثل سرطان ریه و خون، اختلالات شناختی و پوکی استخوان را گزارش دادند.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
حمایت بنیاد ۱۵ خرداد از مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده
معاون اجتماعی بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از حمایت این بنیاد از مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده خبر داد وگفت: یکی از مهمترین کارهای بنیاد در راستای آگاهی بخشی به جامعه و رفع گرههای ذهنی در حوزه فرزندآوری و فرزندپروری، راهاندازی تلویزیون ایران جوان است.
یاسر اشراقی در نشست دورهمی با مستندسازان حوزه جمعیت و خانواده به منظور تبیین اهداف این بنیاد در حمایت از فیلمسازان حوزه مستند با اشاره به فعالیتهای ۴۰ ساله بنیاد ۱۵ خرداد در حوزههای مختلف، اظهار داشت: بنیاد ۱۵ خرداد ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در دوره جدید ماموریتهای خود فعالیت در حوزههای جمعیت و سلامت را با جدیت آغاز کرده و در همین راستا کار ویژههای متعددی را برنامهریزی و اجرا نموده است.ادامه خبر را اینجا بخوانید.
اگر قصد دنبال کردن اخبار گروه جامعه ایرنا به صورت کامل در حوزههایی مانند محیط زیست، زنان و خانواده، رفاه و تأمین اجتماعی، حقوقی و قضایی، آموزش و پرورش، بهداشت و سلامت، هلال احمر، اورژانس، انتظامی و حوادث، بهزیستی، مسائل و آسیبها و مدیریت بحران را دارید، پیشنهاد میکنیم هر روز سری به این سایت https://www.irna.ir/service/society بزنید.
نظر شما