لازمه توسعه نظام سلامت ارتباط رسانه‌ها با محققان علوم پزشکی است

تبریز- ایرنا- مدیر اطلاع رسانی پزشکی و منابع علمی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز گفت: لازمه توسعه و پیشرفت نظام سلامت، ارتباط تنگاتنگ و محکم رسانه ها با محققان و پژوهشگران علوم پزشکی است.

به گزارش ایرنا، دکتر حمید اللهوردی پور روز شنبه در نشست خبری نتایج طرح های تحقیقاتی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، افزود: تمام تلاش مجموعه دانشگاه علوم پزشکی به خصوص در معاونت تحقیقات و فناوری زمینه سازی برای ایجاد ارتباط دو سویه بین محققان و رسانه ها است و اعلام می کنیم که درهای این مجموعه برای همکاری با اهالی خبر و رسانه باز است.

وی توان پژوهشگران و محققان علوم پزشکی تبریز در حوزه ها و بخش های مختلف را بسیار وسیع و قابل ارایه خواند و اظهار کرد: دستاوردهای مهم علمی این تحقیقات در مجلات مختلف بین المللی چاپ و منتشر می شود که متاسفانه در داخل به علت نبود ارتباط مستمر و موثر با رسانه ها، بازتاب چندانی ندارد.

اللهوردی پور از انتشار تعداد ۱۴ مجله علمی و تخصصی در دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد و یادآور شد: از این تعداد مجلات، تعداد ۹ عنوان به طور بین المللی منتشر می شود که بیشتر آنها در قالب فصلنامه و مواردی نیز در قالب سالنامه چاپ و در اختیار مجامع علمی داخلی و خارجی قرار می گیرد.

وی با اشاره به رتبه های برتر دانشگاه علوم پزشکی تبریز در حوزه فعالیت های علمی و تحقیقاتی رتبه بندی جهانی معتبر، افزود: اکنون دانشگاه علوم پزشکی تبریز جزو چهار دانشگاه برتر این حوزه در ایران به شمار می رود که نتیجه و حاصل تلاش های محققان، ارایه محصولات فناورانه، مقالات علمی مورد استناد و فعالیت های چشمگیر اعضای هیات علمی بوده است.

اللهوردی پور از رتبه اول مرکز سلول های بنیادی معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تبریز خبر داد.

مرور نظامند و فرا تحلیل تاثیر رویکردهای زوج درمانی بر بهبود روابط و افزایش رضایت بین زوجین، تاثیر پری بیوتیک بر نشانه های یائسگی و شاخص های متابولیکی در زنان یائسه، مقایسه اثرگذاری درمان های خوراکی و تزریقی بر کیفیت زندگی بیماران ام اس، استفاده از پانسمان حاوی سرم اتولوگ فرآوری شده به عنوان روشی جدید برای درمان زخم های مزمن و بررسی در این نشست مورد ارزیابی و تحلیل قرار گرفت.

به گزارش ایرنا، دانشگاه علوم پزشکی تبریز با داشتن حدود ۹ هزار دانشجو در ۲۰۰ رشته تحصیلی و ۳۳ واحد آموزشی جزو دانشگاه های برتر کشور به شمار می رود و در حال حاضر ۱۹۰ دانشجوی خارجی نیز در این دانشگاه مشغول تحصیل هستند.

دانشگاه علوم پزشکی تبریز ۸۷۵ عضو هیات علمی دارد و با برخورداری از ۳۰ مرکز تحقیقاتی تاکنون حدود ۱۰ هزار طرح تحقیقاتی را به جامعه علمی ارایه کرده است.

۱۳ مرکز آموزشی و درمانی، ۳۰ مرکز تحقیقاتی، توسعه و رشد فناوری و تعداد ۱۹ شبکه بهداشت از جمله امکانات دانشگاه علوم پزشکی تبریز می باشد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha