معاون بندری و امور اقتصادی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: چهار نگله به وزن هر کدام ۲۳۰ تن با رعایت اصول ایمنی و بکارگیری صحیح تجهیزات جانبی ویژه تخلیه نگله های سنگین با ابعاد بزرگ، توسط ماشین آلات و تجهیزات ساحلی مستقر در بندر شهید بهشتی چابهار از کشتی تخلیه و به وسایل حمل مخصوص محمولههای ترافیکی جهت نصب در مقاصد مصرف بارگیری شد.
حسین شهدادی افزود: بندر شهید بهشتی چابهار فرصت ها و ظرفیتهای بسیار مناسبی برای صنایع مادر در حال ایجاد در سواحل مشکُران از قبیل فولاد و واحدهای پتروشیمی برای واردات و تخلیه نگلههای فوق سنگین از مبادی خارج کشور جهت نصب در این واحدها ایجاد کرده است.
وی با اشاره به رونق توسعه اقتصادی و افزایش صادرات و واردات کالا در نبدرچابهار، گفت: چند روز گذشته ۲ فقره قرارداد سرمایه گذاری بندر چابهار با بخش خصوصی به میزان ۲۷ هزار میلیارد ریال امضا شد.
معاون بندری و امور اقتصادی بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان ادامه داد: در راستای سیاستهای ابلاغی توسعه دریا محور توسط رهبر معظم انقلاب، قرارداد سرمایه گذاری ساخت سیلوی نگهداری غلات به میزان ۲۰ هزار میلیارد ریال و قرارداد احداث پایانه خدمات لجستیک کانتینری با مبلغ سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریال بین فعالان بخش خصوصی و اداره کل بنادر و دریانوردی استان امضا شد.
وی تصریح کرد: با امضای این قراردادها، ظرفیت نگهداری غلات در بندر چابهار به ۲ میلیون تن خواهد رسید و زنجیره ارائه خدمات استاندارد لجستیکی نیز افزایش خواهد یافت.
به گزارش ایرنا؛ به واحد کالاهای بسته بندی نشده، مثل یک شاخه تیر آهن یا یک شمش فلزی سنگین یا یک دستگاه ماشین بدون لفاف و یا حتی به یک دستگاه تراکتور نیز در اقلام مانیفست و بارنامه یک واحد را تشکیل می دهند نگله می گویند.
نظر شما