به گزارش ایرنا، محمد خسروی روز یکشنبه در چهارمین جلسه کارگروه ویژه پرونده های قتل استان کردستان در سنندج اظهار کرد: بدهی این افراد در مجموع هزار میلیارد ریال بود که ۲۵۰ میلیارد ریال آن گذشت شکات و توسط همین صلحیاران و مددکاران زندان انجام گرفته است و ستاد دیه نیز مبالغی را بصورت وام در جهت آزادی محکومین پرداخت کرد.
معاون توسعه حل اختلاف استان کردستان هم گفت: استفاده از ظرفیتهای مردمی برای ایجاد صلح و سازش در دعاوی، هیاتهای صلح را در استان تشکیل داد و تاکنون ۳۵ هیات صلح در کردستان راه اندازی شده که تشکیل این هیاتها در زندانها نیز در کنار هیاتهای صلح مساجد و بقاع متبرکه موجب کاهش ورودی پرونده به دادگستری شده است.
بهادر اسدی افزود: پیگیری پرونده های قصاص و قتل عمد مورد توجه خاص ریاست قوه قضاییه بوده و در این خصوص باید تلاش صلح یاران، مددکاران و هیاتهای صلح در اخذ رضایت در پرونده های قتل بسیار پررنگ باشد.
مجتبی محمدی مدیر کل زندانهای استان کردستان هم صلح و سازش را یکی از اهداف شاخص سازمان زندانها ذکر و اضافه کرد: مددکاران اجتماعی شاغل در زندانها به عنوان صلحیار بیشترین نقش را در ایجاد صلح و سازش ایفا می کنند.
در این جلسه، ابلاغ صلحیاری به مدیر کل اداره زندانهای استان کردستان، مدیر ستاد دیه استان، رئیس زندان مرکزی و تعدادی از مددکاران زندان مرکزی و کانون اصلاح و تربیت شهرستان سنندج بعنوان هیاتهای صلح زندان توسط معاون توسعه حل اختلاف استان انجام شد.
نظر شما