به گزارش خبرنگار ایرنا، آیت الله حبیب الله شعبانی موثقی روز یکشنبه در سی امین اجلاس استانی نماز با عنوان "نماز نسل نو با رویکرد مدرسه مسجد و دانشگاه" با اشاره به اینکه استاندار همدان دغدغه مند در راه تقویت و توسعه نماز پای کار است،اظهار کرد: امروزه ما با مشکلات جدی مواجه ایم، برای نماز باید هزینه کرد و باید منبع پایدار مالی به خصوص از سوی اداره کل اوقاف برای حمایت از نماز در مدارس اختصاص داده شود.
وی، فرهنگ توسعه نمازخوانی را نیازمند حمایت مادی فارغ از بودجه های دولتی دانست و ادامه داد: براساس آیه قرآن کسانی که قدرت، تمکن و ثروت به آنها داده شده از این تمکن باید به نفع نماز استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان افزود: ثروت حضرت خدیجه برای دین خدا و حمایت از نماز صرف شد و ما هم می توانیم منابع پایدار در شهر برای این کار ایجاد کنیم.
آیت الله شعبانی موثقی خطاب به مدیران دولتی و نمایندگان مجلس گفت: هر چقدر در عرصه اقتصاد هزینه صرف کنید اگر در عرصه فرهنگ کار نشود رضایت عمومی به دست نمیآید.
امام جمعه همدان افزود: انسان اگر اگر ارتباط با خدا نداشته باشد و رها شود به درک اسفل السافلین میرسد و دچار غرور میشود.
وی ادامه داد: نماز جهت گیری مثبت به صفات انسان میدهد و صفات منفی وقتی تحت مدیریت نماز قرار گیرند در جهت سازنده رشد می کنند.
نماینده ولی فقیه در استان همدان ادامه داد: برای در امان ماندن نسل آینده از آسیبهای اجتماعی، ترویج این عبادت که ستون دین است در مدارس و دانشگاهها باید مورد توجه بیشتر قرار بگیرد و دوام و استمرار و اقامه نماز جماعت ما را از صفات منفی نجات میدهد.
آیت الله شعبانی موثقی همچنین با اشاره به موضوع فروش موقوفه امامزاده شاهزاده حسین(ع) همدان گفت: شبهه ای مطرح شده که قرار است ساختمان بانک ملی که متعلق به اوقاف است، فروخته شود.
وی ادامه داد: برای حل مشکل امامزاده شاهزاده حسین(ع) پیشنهادات مختلفی مطرح شده و بارها و بارها طی سالیان گذشته بحث شده که یکیاز راهکارها این است که بانک ملی که الان وقف امامزاده است در اختیار بانک قرار گیرد و تبدیل به احسن شود و درآمد آن در توسعه امامزاده صرف شود.
نماینده ولی فقیه در استان همدان افزود: این پیشنهاد باید با همفکری مسوولان، هیات امنای امامزاده و با توجه به نگاه مردمی عملیاتی شود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان نیز در این اجلاس با ارائه گزارشی از فعالیت های این اداره کل در حوزه نماز اظهار کرد: برپایی نماز جماعت بصورت مستمر با حضور حداکثری، نشستهای بصیرتی، مسابقات کتابخوانی، جلسات شورای اقامه نماز، سرکشی و بازدید از محل نمازخانه ادارات شهرستانی، برگزاری تجلیل از نمازگزاران، پخش اذان ظهر از مجتمع های فرهنگی این اداره کل از اقدامات اجرایی انجام شده است.
مسعود ویژه افزود: کمیسیون های تخصصی، پیگیری برگزاری مسابقه اذان، همکاری با آموزش و پرورش در معرفی امام جماعت، تجلیل از پرسنل شرکت اتوبوس رانی که در برنامه نماز، تولید محصولات با محتوای فرهنگی نماز و بازنشر آثار رسیده به جشنواره نماز از دیگر اقدامات این اداره کل در حوزه نماز است.
وی ادامه داد: پیشنهاد میشود بدلیل تاخیر در تخصیص اعتبارات، دستگاههای فرهنگی هم افزایی و دور از جزیره ای عمل کردن را در دستور کار قرار دهند و تقویت حوزه پرورشی در مدارس، حضور علما در برنامه های دانش آموزی، ارتقای سطح سواد رسانه ای مردم و رفع شبهات در فضای مجازی نیز بیشتر مورد توجه قرار بگیرد.
در پایان این اجلاس از علیرضا قاسمیفرزاد استاندار همدان و تعدادی از فعالان عرصه فرهنگ نماز در مشاغل مختلف و دستگاههای اجرایی تجلیل شد.
نظر شما