۳ دی ۱۴۰۲، ۱۴:۳۰
کد خبرنگار: 2785
کد خبر: 85331865
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تجهیزات وزنه‌برداری استان‌ها ارتقا می‌یابد

زنجان - ایرنا - رئیس فدراسیون وزنه‌برداری گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته، تجهیزات وزنه‌برداری استان‌ها با تخصیص اعتبارات مناسب ارتقا می‌یابد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سجاد انوشیروانی روز یکشنبه در مجمع سالانه هیات وزنه‌برداری استان زنجان با بیان اینکه پیش از این وزنه‌برداری در فقر مطلق قرار داشت، افزود: با تخصیص اعتبارات مناسب به استان‌ها برای رفع این کمبود و ضعف اقدام خواهد شد.

وی با بیان اینکه در راستای پیشبرد برنامه‌های وزنه‌برداری استان زنجان ۱۰ میلیارد ریال اعتبار مصوب معاونت اجرایی ریاست جمهوری از محل اعتبارات سفر برای تعمیر سالن ها و تجهیزات این رشته مصوب شده است، اضافه کرد: امیدواریم این مبلغ تا پایان سال جاری و یا اوایل سال آینده با پیگیری های استانی به این هیات تخصیص یابد.

انوشیروانی با بیان اینکه یکی از اولویت‌های مهم فدراسیون توجه به مقوله آموزش و نظام‌مند شدن آن است اظهار داشت: در این خصوص با کسی تعارف و پارتی بازی نداریم و سلسله مراتب را رعایت خواهیم کرد.

انوشیروانی افزود: به عبارتی دیگر حوزه آموزش وزنه‌برداری فدراسیون در حال پوست اندازی است و این موضوع با جدیت بیشتری پیگیری خواهد شد.

وی با تاکید بر اینکه این فدراسیون به دنبال درآمدزایی نیست و در حال اصلاح حلقه گمشده فدراسیون یعنی آموزش است افزود: با برگزاری سمینارها و کارگاه‌های مختلف تلاش داریم جامعه هدف بیش از گذشته به مقوله مهم آموزش تسلط داشته باشد.

انوشیروانی یادآور شد: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام گرفته مربیان درجه ۲ وزنه برداری در کلاس‌های دانش افزایی به صورت مجازی شرکت خواهند کرد که این مهم در ارتقای دانش آنان سهم بسزایی خواهد داشت.

رئیس فدراسیون وزنه‌برداری کشور به برگزاری اردوی تیم ملی در چالوس اشاره کرد و گفت: در این اردو تلاش کردیم ورزشکاران به لحاظ دریافت مکمل هیچ مشکلی نداشته باشند و اعتبار خاصی نیز در این خصوص پیش بینی شده است.

وی اظهار داشت: طی دو یا سه سال اخیر بالای ۴۰ میلیارد ریال برای تامین مکمل ورزشکاران وزنه‌برداری هزینه شده است.

انوشیروانی با بیان اینکه اردوی تیم ملی بانوان نیز همانند آقایان بدون هیچ کم و کسری در حال برگزاری است افزود: وزنه برداری کشورمان دچار افت شدید شده چرا که همیشه المپیکی بوده است، بنابراین تلاش داریم با تقویت زیرساخت‌ها و مسائل دیگر این رشته ورزشی بیش از گذشته برای کشورمان افتخارآفرین باشد.

وی یکی از برنامه‌های عمده فدراسیون وزنه‌برداری را توجه ویژه به استان‌ها عنوان کرد و گفت: تلاش داریم به لحاظ تجهیزات ۵۰۰ هالتر را خریداری کنیم که با تحقق این امر تحول اساسی در پویایی و توسعه این رشته ورزشی ایجاد خواهد شد.

رییس فدراسیون وزنه‌برداری خاطرنشان‌ کرد: وزنه‌برداری زنجان نیز در حال رشد بوده و جز معدود استان‌هایی است که اختلافات در آن وجود نداشته و همین مساله می‌تواند به تحقق برنامه ها کمک کند.

معاون ورزشی اداره کل ورزش و جوانان استان زنجان نیز با بیان اینکه رشته وزنه‌برداری در استان زنجان قدمت بیش ۷۰ ساله دارد خاطرنشان کرد: پس از افت و خیزهای فراوان وزنه‌برداری استان زنجان بعد از یک دهه با تیمی با انگیزه و برنامه‌ریزی منسجم وارد عمل شده که نمود این مسئله وجود ورزشکاران وزنه بردار و حضور آنها در اردوی تیم ملی است.

غفار امانی با بیان اینکه در حوزه قهرمانی مولفه‌های زیادی تاثیرگذار است افزود: علاوه بر نقش مربیان و خود ورزشکار، داوری اهمیت بسزایی دارد که در زمان حاضر ۲ داور بین‌المللی از استان زنجان در رشته وزنه‌برداری فعالیت می‌کنند.

وی با بیان اینکه جوانگرایی می‌تواند وزنه‌برداری در استان را متحول کند اضافه کرد: حضور داوران جوان در کلاس‌های مختلف به حضور آنها در عرصه‌های بین‌المللی منتج خواهد شد.

این مسوول ورزشی خاطرنشان کرد: در زمان حاضر ۵۸ تا ۷۰ ورزشکار در رشته وزنه‌برداری فعالیت می‌کنند که در صورت استعدادیابی‌ها ایجاد خانه وزنه‌برداری در استان امری ضروری است.

به گفته وی تحقق این مهم می‌تواند گروه‌های هدف بیشتری را تحت پوشش قرار دهد و از طرفی توجه به شهرستان‌ها نیز می‌تواند رشته وزنه‌برداری را در استان بیش از گذشته توسعه دهد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha