به گزارش خبرنگار ایرنا، بابک حیدرزاده روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: هدف از تشکیل خانههای هلال، توانمند سازی جامعه و گسترش آموزش های امدادی و افزایش تاب آوری شهروندان در مقابله با حوادث و تحقق شعار هر خانواده یک امدادگر است.
وی افزود: خانههای هلال مرکز جذب و سازماندهی تیم های امدادی آموزش دیده داوطلب است و یکی از اهداف جمعیت هلال احمر با تاسیس خانههای هلال آغاز فوری عملیات امداد و نجات توسط مردم تا رسیدن سازمان های امداد رسان میباشد.
رئیس جمعیت هلال احمر شهرستان آستارا تصریح کرد: خانههای هلال شهری و روستایی زمینه مشارکت در فعالیت های اجتماعی را نیز فراهم می کند و تمامی فعالیت های خانههای هلال بر اساس ظرفیت های مردمی و کاملاً داوطلبانه انجام میگیرد.
مسئول خانه هلال احمر مسجد حضرت محمد(ص) در حاشیه این مراسم گفت: در گذشته در روستاها کانونهای روستایی جوانان و خانههای داوطلب فعالیت داشتند اما خانههای هلال متشکل از اعضای جوانان، نجاتگران و داوطلبان خواهد بود و جمعیت هلال احمر کار تجهیز و ارائه آموزش های امدادی لازم به اعضای این خانهها را انجام می دهد.
حجت الاسلام مهدی تیموری افزود: یکی از اهداف تشکیل خانههای هلال آموزش و تربیت نیروهای آماده از میان ساکنین روستاها و شهرها برای امدادرسانی به حوادث احتمالی در نبود نیروهای امدادرسان است و علاوه بر آن فعالیت های فرهنگی و آموزشی هم با حضور افراد مراجعه کننده ارائه خواهد شد.
امام جماعت و مسول خانه هلال مسجد حضرت محمد(ص) ادامه داد: مسجد به عنوان یکی از پایگاه های مهم مردمی می تواند فضای مناسبی برای تشکیل گروه های مردمی در امدادرسانی به مردم باشد.
وی گفت: اساس تشکیل جمعیت هلال احمر نیز بعد مردمی بودن آن است و ما در این مسجد از همه توان خود استفاده خواهیم کرد تا جمعیت و داوطلبان واجد شرایط خوبی را جذب کرده و آموزش دهیم تا در موقع لزوم بتوانند به امداد رسانی بپردازند.
شهرستان مرزی بندر آستارا با جمعیت حدود ۹۵ هزار نفر در غربیترین نقطه استان گیلان، در فاصله نزدیک به ۱۷۳ کیلومتری رشت و همجوار با استان اردبیل و کشور جمهوری آذربایجان قرار دارد؛ این شهرستان دارای سه مرز دریایی، ریلی و بزرگراهی می باشد که فضای مناسبی برای تجارت در منطقه است.
نظر شما