«محمدجواد فاطمی» با تاکید بر اینکه باید اکنون ۴۵۰ تخت آیسییو سوختگی در مراکز درمانی داشته باشیم یادآورشد: اکنون این رقم ۱۵۰ تخت در همه ۳۵ بخش یا بیمارستان سوختگی است. همچنین باید ۱۰ درصد تختهای بیمارستانهای جنرال بر اساس مصوبه برنامه دوم توسعه به بیماران سوخته یا روانی اختصاص مییافت که این امر محقق نشد و با کمبود مواجهایم.
به گفته وی، ۳۰ درصد سوختهها کودک هستند که به دلیل سهلانگاری و عدم آموزش، کودکان قربانی سوختگی میشوند و هیچ جراحی پلاستیک سوختگی را درمان نمیکند. همچنین بیشتر افراد سوخته از قشر فقیر جامعه هستند و کسی به درمان آنها توجه نمیکند. هیچ بیمارستان خصوصی در کشور به دلیل اینکه درمان سوختگی هزینهبر بوده و طول مدت بستری بیماران زیاد است، این بخش را ندارند و حتی بیمارستانهای تامین اجتماعی نیز زیر بار راهاندازی بخش سوختگی نمیروند. هزینه بستری هر بیمار دچار سوختگی نزدیک به ۴۰۰ میلیون تومان است.
فاطمی با بیان اینکه هر سال ۳۰ هزار نفر در مراکز سوختگی بستری میشوند و سالیانه ۳ هزار نفر نیز به دلیل سوختگی جان خود را از دست میدهند، اظهار داشت: نیاز سالانه برای درمان سوختگی، سه هزار میلیارد تومان است که یک دهم آن را هم وزارت بهداشت اختصاص نمیدهد. از سال ۱۳۴۱ دیگر در تهران بیمارستان سوختگی ساخته نشده و دو بیمارستان سوختگی در تهران قدیمی شده و مشکلات زیادی دارند.
نظر شما