طرح‌های بسیج سازندگی پنج هزار شغل در سمنان ایجاد و تثبیت کرد

سمنان - ایرنا - رییس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان گفت: اجرای طرح‌های بسیج سازندگی، اقشار تخصصی بسیج، طرح‌های اشتغالزایی و صندوق‌های قرض‌الحسنه مردمی پنج هزار و ۲۰۰ فرصت شغلی در استان ایجاد و تثبیت کرد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مهدی کاشفی روز سه شنبه به رسانه ها ابراز کرد: برخی از این فرصت‌های شغلی، اشتغال جدید و بخشی هم اشتغال ایجادی است که با کمک احیای واحدهای راکد تولیدی و ارائه تسهیلات و طرح‌های جهادی به تثبیت و ماندگاری شغل کمک شده است.

وی بیان کرد: در مجموع در مدت یک سال گذشته یکهزار و ۹۵۰ مورد ایجاد اشتغال و سه هزار و ۲۵۰ مورد تثبیت اشتغال در استان به همت طرح‌های بسیج سازندگی، اقشار تخصصی بسیج، طرح‌های اشتغالزایی و صندوق‌های قرض‌الحسنه مردمی محقق شد.

وی با بیان اینکه در یک سال گذشته ۱۲۵ واحد تولیدی و صنعتی با همکاری سازمان بسیج سازندگی و اقشار تخصصی بسیج در استان احیا شد، افزود: برای برخی از این واحدها کارهای تسهیل‌گری، رایزنی با دستگاه‌ها به منظور معرفی برای تسهیلات از بانک و همچنین در همکاری با بسیج صنعت که عضو قرارگاه اقتصاد مقاومتی است، مشکلات هر واحد صنعتی بررسی و رفع شد.

وی تاکید کرد: ایجاد اشتغال از طریق راه‌اندازی کارگاه‌های کوچک و صنایع تبدیلی و تثبیت اشتغال و مانع‌زدایی از تولید در دستور کار سازمان بسیج سازندگی قرار دارد.

رییس سازمان بسیج سازندگی استان سمنان اظهار داشت: مهمترین نیازی که در تمام کشور در حوزه اقتصاد، اشتغال و توانمندسازی مطرح می‌شود بحث مردمی کردن اقتصاد است.

طرح‌های بسیج سازندگی پنج هزار شغل در سمنان ایجاد و تثبیت کرد

سمنان پیشروی کشور در اشتغالزایی

به گزارش خبرنگار ایرنا، بنا به اعلام مسوولان استان، واحدهای راکد این استان با سرمایه‌گذاری بیش از ۱۶ هزار میلیارد ریال دوباره فعال شدند. افزایش تولید ناخالص داخلی و راه‌اندازی واحدهای تولیدی راکد از جمله راهبردهای در دستور کار ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان سمنان برای تحقق رشد اقتصادی است و با همین رویکرد سمنان با نرخ رشد اقتصادی پنج و ۲ دهم درصد، جزو سه استان کشور در شاخص پویایی اقتصادی در سال ۱۴۰۱ معرفی شد.

اشتغالزایی برای ۱۲ هزار نفر تعهد استان سمنان برای سال ۱۴۰۲ است که اکنون این استان در زمینه اشتغالزایی عملکردی مطلوب داشته و استان پیشروی کشور است.

سهمیه تسهیلات مشاغل خانگی برای استان سمنان در مرحله نخست یکهزار و ۱۴۰ میلیارد ریال بود که با افزایش ۳۰۰ میلیارد ریالی، سهمیه استان به یکهزار و ۴۴۰ میلیارد ریال افزایش یافت.

در این استان تسهیلات اشتغالزایی از محل مشاغل خانگی از یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال تا سقف ۴۰ میلیارد ریال با سود چهار درصد پرداخت می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، ۱۷ درصد سهم اشتغال استان سمنان مربوط به بخش کشاورزی است و بخش صنعت و معدن سهم ٣٧ درصدی از اشتغال استان و سهم ۲۲ درصدی از تولید ناخالص این استان را به خود اختصاص داده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha