به گزارش خبرنگار ایرنا، دبیر رویداد کارآفرینی و فناوری های نوین شیلاتی و عضو هیات علمی موسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشور در حاشیه برگزاری این رویداد به خبرنگاران گفت: رویداد کارآفرینی و فناوری های نوین شیلات در چهار محور فناوری های مبتنی بر اینترنت، آبزی پروری، صید و صیادی و زیست فناوری برگزار شد.
«سیامک یوسفی» افزود: به دبیرخانه این رویداد ۲۰ ایده از ایده پردازان، محققان، اساتید دانشگاهی و دانشجویان ارشد و دکترای رشته های مرتبط ارسال شد که در مرحله اول پس از داوری پنج ایده به مرحله نهایی راه یافت.
وی اظهار کرد: این پنج ایده امروز در رویداد ارایه شدند که در نهایت چهار ایده منتخب و آماده انعقاد قرارداد با سرمایه گذار شدند.
وی با بیان اینکه ۲ ایده در حوزه زیست فناوری بودند، گفت: یکی از این ایده ها مربوط به استفاده از عصاره گیاه آختی به عنوان نگه دارنده فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان، دومین ایده با عنوان استفاده از جلبک کارلا به عنوان دراژه شکلاتی، سومین ایده ماژول شناورهای صیادی و چهارمین ایده هم هوشمندسازی سیستم های آبزی پروری بود.
یوسفی با اشاره به اینکه این ایده پردازان قدم بعدی را برای دانش بنیان شدن می توانند بردارند، افزود: امروز در کنار این ایده پردازان، اتحادیه ها و شرکت های خصوصی هم حضور داشتند که پس از دانش بنیان شدن شرکت ها، از طریق معاونت علمی فناوری ریاست جمهور و سایر دستگاه های ذیربط می توانند کمک های اقتصادی و صنعتی را دریافت کنند.
نظر شما