به گزارش خبرنگار ایرنا؛ کاظم غریب آبادی روز چهارشنبه در نشست با هماندیشی معتمدان و بزرگان طوایف سیستان و بلوچستان اظهار کرد: نخبگان، سران طوایف و علمای دینی در استانی مانند سیستان و بلوچستان در حل و فصل اختلافات، ارائه مشورت های دقیق و صحیح به مسوولان استانی و محلی، اطلاع رسانی و ارائه تحلیل های صحیح به مردم و کمک به حل چالشها و بحرانها نقش اساسی ایفا میکنند.
وی بیان کرد: نگاه حاکمیت به مردم سیستان و بلوچستان مبتنی بر این است که مردم این منطقه میهن دوست، حامی انقلاب و نظام و مدافع امنیت هستند، به همین دلیل دشمنان به دنبال ایجاد فاصله بین مردم این استان و ایجاد تفرقه هستند.
معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر گفت: هیچ وقت به مردم سیستان و بلوچستان به عنوان تهدید نگاه نشده بلکه این استان یک فرصت است، چرا که در مقاطع مختلف از جمله اغتشاشات و فعالیتهای گروهکهای مختلف، خودشان را به نظام و انقلاب ثابت کردهاند.
وی تصریح کرد: محرومیتهای سیستان و بلوچستان از قبل از انقلاب به قدری زیاد است که هرچه تلاش کنیم، باز هم از حد مطلوب فاصله داریم، برای همین توسعه استان برای مسوولان و نظام یک دغدغه و اولویت شده است و در همین راستا، توجهات دولت به این استان نیز بسیار بیشتر شده است.
غریب آبادی عنوان کرد: به دلیل اقتدار جمهوری اسلامی، دشمن هر لحظه به فکر ضربه زدن به ما است که یکی از این اقدامات دشمن، تحت تحریم قرار دادن کشور بوده که در حصول به اهداف خود، موفق نبوده اند.
وی ادامه داد: با وجود تحریمهای گستردهای که در کشور وضع شده، اقدامات خوبی برای توسعه از جمله در سیستان و بلوچستان انجام شده و این پیشرفتها و خدمات نباید ما را متوقف کند، چرا که هنوز برای رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
معاون رئیس قوه قضائیه و دبیر ستاد حقوق بشر به برخی اقدامات انجام شده در سیستان و بلوچستان در حوزه های مختلف پرداخت و استفاده از نیروهای بومی در مشاغل مدیریتی در استان را در سطح مناسبی ارزیابی کرد.
وی وحدت ملی و دوری از اختلافات قومی و مذهبی را رمز موفقیت کشور و ناامیدی دشمنان خواند و از هشیاری مردم شریف سیستان و بلوچستان تمجید کرد.
نظر شما