تحقق رشد اقتصادی ۶ درصدی در مازندران با دیپلماسی فعال دولت سیزدهم

ساری - ایرنا - استاندار مازندران گفت که دیپلماسی فعال دولت مردمی سیزدهم در کنار سرمایه گذاری اصولی در بخش های مختلف، رشد اقتصادی ۶ درصد را برای این استان به همراه داشت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سیدمحمود حسینی پور روز پنجشنبه در جلسه ستاد عالی رشد اقتصادی استان در ساری افزود: از جمله مولفه های تاثیر گذار برای دستیابی به رشد اقتصادی، افزایش بهره وری و سرمایه گذاری در بخش های مختلف است که این عوامل در دولت مردمی سیزدهم مورد توجه اساسی قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه، دولت مردمی سیزدهم مصمم به رونق فضای کسب و کار و همچنین بهبود وضعیت معیشتی و اقتصادی مردم است، اظهار داشت: بی شک برای دستیابی به این مهم، از تمام ظرفیت ها و امکانات به شکل مطلوب استفاده خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: هدف گذاری رشد اقتصادی مازندران در سال جاری هشت درصد است که تاکنون به رشد اقتصادی حدود ۶ درصدی دست یافته ایم.

وی مصوبات ستاد رشد اقتصادی استان را لازم الاجرا دانست و اظهار کرد: کمیته ای با عنوان رصد و پایش در ذیل ستاد رشد اقتصادی در مازندران تشکیل شده است تا روند اجرای مصوبات را پیگیری کند.

نماینده عالی دولت در مازندران با اشاره به درپیش بودن سفر استانی رییس جمهور و اعضای هیات دولت به مازندران گفت که مصوبات دستگاه های اجرایی باید منطبق بر اسناد بالادستی و به ویژه توجه به بخش اقتصادی باشد.

حسینی پور بیان کرد: برای دستیابی به رشد اقتصادی هشت درصد، امسال ۱۲۷ همت سرمایه گذاری در این استان هدف گذاری شده است.

وی گفت: پارسال ۷۹۰ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در این استان محقق شد که نتیحه آن نیز شد افتصادی ۴.۱۱ درصدی بوده است.

تحقق رشد اقتصادی ۶ درصدی در مازندران با دیپلماسی فعال دولت سیزدهم

استاندار مازندران بر لزوم استفاده از ظرفیت شرکت دانش بنیان تاکید کرد و افزود: سرمایه گذاری در حوزه خدمات، صنعت و کشاورزی باید افزایش یابد تا بتوانیم به اهداف از پیش تعیین شده دست یابیم.

حسینی پور اقدامات صورت گرفته برای ارتقای بهره وری و همچنین تقویت شرکت های دانش بنیان در مازندران را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: همسو با حمایت های دولت سیزدهم، ۱۲۰ شرکت دانش بنیان این استان، موفق شدند تاکنون ۶۶۰ محصول تولیدی خود را تجاری سازی کنند.

براساس آمار موجود، بخش کشاورزی با ۲۶.۳ درصد، بخش صنعت و معدن با ۱۱.۹ درصد و بخش خدمات با ۵۲.۸ درصد ارزش افزوده استان مازندران را در اختیار دارند.

سهم کشاورزی مازندران از ارزش افزوده کشاورزی کشور حدود ۸.۸ درصد، سهم بخش صنعت و معدن استان از ارزش افزوده صنعت و معدن کشور ۱.۳ درصد و سهم بخش خدمات استان از ارزش افزوده خدمات کشور حدود چهار درصد است.

سالانه ۶ میلیون انواع محصولات کشاورزی در ۴۶۰ هزار هکتار از اراضی زراعی و باغی مازندران تولید می شود این آمار یعنی مازندران حدود ۱۱ درصد ارزش افزوده محصولات کشاورزی کشور را در اختیار دارد.

علاوه بر این، استان مازندران رتبه نخست را در تولید ۱۴ محصول زراعی، باغی، دامی وشیلاتی کشور را در اختیار دارد. همچنین حدود ۸۰ درصد نیاز غذایی و همچنین حدود ۹۰ درصد نیاز مواداولیه بخش صنایع کشاورزی کشور در مازندران تولید و تامین می شود.

در بخش گردشگری مازندران باید گفت این استان با داشتن حدود ۱۶۰ منطقه نمونه گردشگری سالانه پذیرای ۲۰ میلیون مسافر داخلی و خارجی است و هنوز بسیاری از ظرفیت های این بخش نظیر گردشگری مزرعه ای، گردشگری سلامت، بوم گردگری و طبیعت گردی هنوز ناشناخته مانده است و از مجموع ۱۷ میلیون هکتار عرصه های جنگلی کشور بیش از ۵۳ درصد آن در مازندران و از مجموع ۸۰۰ کیلومتر سواحل دریای خزر حدود ۳۴۰ کیلومتر آن در این استان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha