به گزارش خبرنگار ایرنا، «محمد حسینی» روز شنبه در جریان سفر به اراک در دیدار با اساتید و دانشجویان دانشگاه این شهر، افزود: ارزش روز نهم دی ماه به اندازهای مهم و تاثیرگذار است که باید با بازخوانی آن ، حماسههای خلق شده در این ایام را به نسلهای بعدی انتقال داده شود.
وی ادامه داد: در روز تاریخی نهم ماه سال ۸۸ مردم با تبعیت از رهبر معظم انقلاب ، علاوه بر خنثی کردن توطئههای سازمان یافته دشمنان ، حمایت خود را از دستاوردهای ارزشمند نظام اسلامی به جهانیان اعلام کردند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور بیان کرد: عبرتآموزی از واقعه تاریخی مهم است اما نباید در گذشته متوقف شد بلکه باید از آن درس گرفت.
حسینی گفت: با ظاهر بینی نمیتوان بصیرت داشت در زمان حضرت علی (ع) قرآن سر نیزه شد و افراد نمیدانستند چه کنند تشخیص واقعیت از غیر واقعی خیلی سخت شد.
وی افزود: ممکن است در شرایط کنونی هم فضای غبار آلود شکل بگیرد و برخی افراد دچار تحجر شوند و در سال ۸۸ این اتفاق افتاد و افراد با مظلومینمایی سعی در اثبات حقانیت خود نمودند اما ملت آگاه ما در نهم دی ماه نقشه آنها را نقش برآب کردند.
معاون رئیس جمهور گفت: آشوبی که درباره نتایج انتخابات مطرح شد کشور را سه ماه درگیر اغتشاش کرد و هزینه زیادی را متحمل شدیم و بعد هم با توطئه دشمنان جنگ اقتصادی ایجاد شد.
حسینی افزود: اگر مسایل درست تبیین شود دانشجویان و نسل جوان بهتر میتوانند شرایط را درک کنند زیرا این نسل شرایط انقلاب و جنگ را ندیدند و باید در این حوزه، تبیین لازم انجام شود.
وی در ادامه به نقش مفاخر در روشنگری رویدادها اشاره کرد و ادامه داد: نقش علما و مشاهیر برای مردم به ویژه نسل جوان مهم و تاثیرگذار است و این افراد وظیفه دارند شرایط را به بهترین شکل ممکن برای نسل جوان تبیین کنند.
معاون پارلمانی رییس جمهور به مفاخر استان مرکزی اشاره کرد و افزود: امام راحل در صدر فهرست مفاخر سرزمین آفتاب قرار دارند که با دست خالی و حمایت مردمی توانستند طومار ظاغوت را در هم بپیچند و انقلاب اسلامی را به پیروزی برسانند.
از هر ابزاری برای افزایش مشارکت در انتخابات استفاده شود
حسینی به انتخابات اسفندماه امسال، اشاره کرد و گفت: کشور در بخشهای مختلف از جمله کشاورزی، صنعت و تولید برجسته است بنابراین باید همه مسایل کشور برای آحاد جامعه تبیین شود تا برای انتخابات با مشارکت گسترده مواجه شویم.
وی درباره اهمیت انتخابات گفت: مقام معظم رهبری در ابتدای سال به این رویداد مهم سیاسی اشاره کردند و اهمیت آن را برای مردم و مسئولان تبیین کردند.
معاون پارلمانی رئیس جمهور افزود: انتخابات در کشور ما برخلاف برخی از کشورها از جمله مصر جدی است و مردم با انتخاب افراد اصلح در مقام قانونگذاری و یا هر انتخابات دیگری به صورت مستقیم در سرنوشت خود تاثیرگذار هستند. بنابراین مشارکت حداکثری در انتخابات و انتخاب افراد اصلح میتواند مسیر توسعه همه جانبه کشور را هموار کند.
حسینی با اشاره به اتفاقات غزه نیز گفت: جبهه مقاومت در حوادث غزه در فضای مجازی روایت اول را انجام داد و سابقه نداشته از غرب تا شرق مردم از ملت مظلوم غزه حمایت و برای کمک به آنان تظاهرات کنند.
وی به اتفاقات سال گذشته اشاره کرد و افزود: سال گذشته خانمی در ایران براثر بیماری فوت کرد، همه علیه ایران بسیج شدند اما اکنون با شهادت ۲۲ هزار نفر در فلسطین، دولت های مدعی حقوق بشر سکوت اختیار کرده اند و تمدن غرب زیر سوال رفته است.
معاون پارلمانی رئیس جمهور ادامه داد: بعد از ۷۵ سال تجاوز رژیم صهیونیستی جبهه مقاومت و حماس ابتکار عمل را به دست گرفته است و اگر غرب از صهیونیستهاحمایت نمیکرد رژیم اسرائیل نابود شده بود و نه تنها رژیم صهیونسیتی، بلکه آمریکا در حال افول است و این سخن ما نیست بلکه دانشمندان و اندیشمندان غربی بر این مهم تاکید دارند که این امپراطوری درحال زوال است.
انعقاد ۲۲۲ سند همکاری با کشورهای مختلف
حسینی افزود: رئیس جمهور در حدود ۲ سال و نیم گذشته ۲۵ سفر رییسجمهور خارجی داشتهاند که در جریان این سفرها ۲۲۲ سند همکاری منعقد شده است.
وی بیان کرد: دولت به صورت شبانهروزی در حال فعالیت است و معتقدیم کار برای مردم تعطیلی و توقف ندارد و باید از تمام ظرفیت در این جهت استفاده کرد.
بیشترین اعضای هیات علمی در بدنه دولت
معاون پارلمانی رئیس جمهور با بیان اینکه دانشگاهیها امید دولت آیت الله رییسی هستند، بیان کرد: دولت سیزدهم در مقایسه با دولتهای گذشته بیشترین اعضای هیات علمی را در بدنه خود جای داده است و تنها هدف این اقدام هم تسهیل در امور خدمترسانی است.
حسینی افزود: دولت در تلاش است روشنگری شکل گیرد تا نقطه مبهمی در اذهان آحاد جامعه شکل نگیرد.
نظر شما