سرهنگ سیدحجت فتاحی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، با بیان اینکه طرح برخورد قانونی و بدون اغماض با وسایل نقلیه فاقد پلاک و پلاک مخدوش در استان تداوم خواهد داشت، افزود: در همین راستا در ۹ ماه امسال ۷۹۳ دستگاه خودرو و موتور سیکلت فاقد پلاک و پلاک مخدوش در نقاط مختلف استان اردبیل شناسایی، توقیف و به پارکینگ انتقال یافت.
وی گفت: همچنین در این مدت به ۱۴ هزار و ۸۰۵ وسایل نقلیه فاقد پلاک و پلاک مخدوش در نقاط مختلف استان برابر مقررات اعمال قانون شد که از این تعداد ۲۶۳ دستگاه موتورسیکلت و ۱۴ هزار و ۵۴۲ دستگاه نیز انواع خودرو بوده است.
وی اظهار کرد: رانندگانی که به صورت عمدی نسبت به جعل در ارقام پلاک انتظامی اقدام کرده بودند، جهت سیر مراحل قانونی و رسیدگی به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل بیان کرد: طبق ماده ۷۲۰ قانون مجازات اسلامی هر کس ارقام و مشخصات وسایل نقلیه خود را دست کاری و تغییر دهد به حبس از ۶ ماه تا یک سال محکوم خواهد شد.
سرهنگ فتاحی اضافه کرد: رانندگی با موتورسیکلت فاقد پلاک زمینه ساز وقوع انواع تخلفات و جرم وجنایت بوده و به همین علت پلیس با متخلفان به طور جدی وبدون اغماض برخورد خواهد کرد.
وی ادامه داد: طبق بررسی های صورت گرفته ۹۵ درصد رانندگان قوانین و مقررات را رعایت می کنند و تنها پنج درصد از رانندگان به قوانین و مقررات پایبند نیستند برای همین پلیس در پاسخ به مطالبه عامه مردم اجازه نخواهد داد که پنج درصد راننده متخلف اراده خود را به ۹۵ درصد رانندگان منضبط تحمیل نمایند.
وی به این رانندگان توصیه کرد: از پاشیدن گل و لای، تغییر ارقام پلاک و پوشاندن پلاک با هر وسیله ممکن که جرم تلقی میشود به جد پرهیز کنند تا مشمول اعمال قانون نشوند.
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی استان اردبیل گفت: پلیس راهور بر حسب وظیفه و ماموریت ذاتی خود با رانندگانی که قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی را رعایت نکنند بر اساس قانون رفتار میکند که بطور قطع این برخورد قانونی نیز به نفع عموم مردم و جامعه است.
استان اردبیل با جمعیت افزون بر یک میلیون و ۳۰۰ هزار نفر در شمالغربی ایران و همجوار با استانهای آذربایجانشرقی، زنجان و کشور جمهوری آذربایجان واقع شده است.
نظر شما