مدارس «مسجد محور» در کشور مجوز فعالیت دریافت می‌کنند

تهران- ایرنا- وزارت آموزش و پرورش مکلف است به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی ایجاد مدرسه "مسجد محور"هستند با رعایت ضوابط موافقت کرده و مجوز دهد.

به گزارش خبرنگار پارلمانی ایرنا، در نشست علنی امروز- یکشنبه ۱۰ دی ماه- مجلس شورای اسلامی ادامه رسیدگی به گزارش کمیسیون آموزش در مورد طرح اصلاح موادی از قانون تاسیس و اداره مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی در دستور کار مجلس قرار گرفت و نمایندگان با ماده ۹ و پیشنهاد الحاق به کل این ماده موافقت کردند.

ماده ۹ این طرح بدین شرح است: در ماده (۱۵) بعد از عبارت «شرایط منطقه ای» عبارت «و رتبه بندی سالانه مدارس» اضافه می شود و در انتهای ماده عبارت «اعلام عمومی و اجراء می شود» جایگزین عبارت «قابل اجراء است»می شود و یک تبصره به شرح زیر به ماده (۱۵) قانون الحاق می شود:

تبصره- سقف شهریه فوق برنامه مدارس و مراکز آموزشی و پرورشی غیردولتی نباید در هیچ حالتی از ۴۰ درصدشهریه مصوب (برنامه درسی رسمی) بیشتر باشد.دریافت شهریه بالاتر از این مبلغ مشمول مجازاتهای موضوع ماده ۳۵ این قانون می باشد. شورای راهبردی برنامه ریزی و نظارت مرکز شورای عالی آموزش و پرورش غیر دولتی مکلف است ظرف سه ماه پس از لازم الاجرا شدن این قانون، مصادیق فوق برنامه را تعیین و ابلاغ نماید.

روح الله ایزد خواه در تشریح پیشنهاد الحاق به کل این ماده گفت: بیش از ده سال است که مدارس مسجد محور در شهرهای مختلف راه اندازی شده و مشکل مجوز دارند ما معتقدیم که مسجد یک نهاد اجتماعی است و فقط نماز خانه نیست و تمشیت امور مسلمین می تواند در مسجد انجام شود و امروز مساجد مختلف با سازه های مناسب وجود دارند و طلاب فاضل هم در این مساجد فعالیت دارند باید از این ظرفیت برای آموزش و پرورش استفاده شود.

نماینده مردم تهران اضافه کرد: در حوزه پرورشی مشکلاتی در کشور وجود دارد که باید از این ظرفیت موجود برای جبران کمبودها استفاده کنیم .پیشنهاد این است آموزش و پرورش به مساجدی که خواهان تشکیل مدرسه هستند طبق ضابطه و آیین نامه مجوز دهد . این امر تحولی در حوزه آموزش و پرورش ایجاد خواهد کرد.

متن پیشنهاد الحاق به کل ایجاد مدارس مسجد محور بدین شرح است: وزارت آموزش و پرورش مکلف است به درخواست اشخاص حقیقی و حقوقی که متقاضی ایجاد مدرسه و یا مرکز آموزشی و پرورش غیر دولتی به عنوان بخشی ازیک مسجد هستند مشروط به موافقت هیات امنا مسجد رسیدگی کرده و ضمن رعایت ضوابط فنی برای ساختمان مسجد منظور شده از سوی متقاضی مجوز ایجاد مدرسه مسجد محور و یا مرکز آموزشی و پرورشی مسجد محور را به متقاضی مربوطه بدهد. ضوابط اجرایی این ماده به پیشنهاد وزارت آموزش و پرورش و با همکاری مرکز رسیدگی به امور مساجد ظرف مدت سه ماه از ابلاغ این قانون به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش می رسد .

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha